sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Kukkahousut

Kun kukkahattutäti (varhaismalli) vaihtaa vapaalle


Harrastusblogi. Heppablogi. Kukkahattublogi. Blogit, jotka kertovat jostain omasta. Omasta intohimosta harrastusta kohtaan - tekstin, kuvien ja videoiden kautta kirjoittaja päästää lukijat ehkä syvemmälle omaa harrastustaan kuin ketään muuta. Se on mielestäni hienoa, että uskaltaa kertoa itselle hyvin henkilökohtaisesta ja tärkeästä osasta elämää julkisesti. Ja onhan se kivaakin, eihän sitä muuten kukaan tekisi. On hienoa jakaa onnistuneita treenihetkiä ja kilpailukokemuksia yhdessä muiden kanssa. Olla rehellinen, sitä bloggaajalta halutaan.

Paitsi kun harrastukseen tulee ryppy ja joutuu miettimään, tekikö jotain väärin. Tässä lajissa ei koskaan voi olla liian nöyrä tai kuvitella olevansa valmis, se on selvää. Mutta jos et jaa yksityiskohtaisesti myös epäonnenhetkiä, tunteita kun mieli on maassa, olet pelkkää kiiltokuvaa ja sehän ei ole rehellistä ollenkaan. Rehellisyyden nimissä kuitenkin kysyn, kuinka moni ihan todella haluaa kertoa niitä hetkiä kun ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin katsoa peiliin ja todeta, että olit muuten törkeän huono. Se ei todellakaan ole helppoa.

Kukkahattutätsky vaihtaa vapaalle vetämällä kukkahousut jalkaan - hattu päässä kun ei voi humppailla, koska blogi ja tallin säännöt ja joo, turvallisuus.



Sen sijaan on helppoa ladata tänne kuvia missä viiletetään ilman satulaa kukkahousuissa paljain varpain, ilman suorituspaineita. Sellaista kun ei voi ottaa liian tosissaan. Vähän tekee siis tiukkaa laittaa mukaan videota kuvien tueksi lauantain valmennuksesta, joka alkoi siitä että Torsten olisi kuulemma saanut olla peräänannossa ja kulkea suorana ;) Työvoitoksi olisi tuntia voinut kutsua, sillä lopputunnista kuvatulla videolla Torsten kiikutti kuskia jo ihan kivan näköisesti!
Jälkimmäinen pätkä on sitten tältä illalta - huomenna tehdään jotain kevyttä, ehkäpä vähän kukkahattuilua.






Ehkä tässä on turhan syvällisiä ajatuksia näin rentoon sunnuntai-iltaan. Toisaalta tällainen rentoilu voi olla juuri oikea aika kiitoksille, ilman paineita. Kiitos sinulle bloggaaja, joka kirjoitat ja jaat osan omasta harrastuksestasi meille kaikille. Ja kiitos sinulle lukija, joka saat kirjoittajan jatkamaan, ilman mitään paineita :)

12 kommenttia:

  1. Tosi ihania kuvia! Hyvää pian alkavaa kesälomaa sulle ja rapsut Torstenille 💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja hei lomaa odotellessa, mä luulin että koulut loppuivat jo viime lauantaina mutta mitä vielä, täällä mä istun ekaluokassa ja illaksi pääsenkin sitten officelle töihin... :'D Mulla on kesällä kokonainen viikko lomaa, että sitä odotellessa.... :D

      Poista
  2. Helposti me lukijat unohdamme miten paljon bloggaajat meille antavat. Netti olisi tylsä hevosharrastuksen osalta ilman teitä bloggaajia. Hevosmedia on jymähtänyt edelliselle vuosituhannelle, ht-net on menettänyt asemansa, portaalit edesmennyttä Blogitallia lukuunottamatta eivät tuota omaa laadukasta sisältöä joten paljosta meillä lukijoilla on bloggaajia kiittäminen. Kiitos siis blogistasi ja tästä postauksesta joka pisti ajattelemaan ja tarjosi tasapainosta vastalaukkaa ja siistiä avoa. Torsten on taitava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä minä ainakin vietän eniten netissä vietetystä ajasta blogeissa, sillä kaikki muu (hevos)media on melko nopeasti luettu. Heppaharrastus ulottuu myös tallialueen ulkopuolelle :)

      Torsten kiittää, on siinä potentiaalia! Ainakin ilman paineita tapahtuvaan kukkahattutäteilyyn ;)

      Poista
  3. Hevosbloggaajat ovat kaikkein kovimmilla, ei kukaan mene arvostelemaan lifestyle, sisustus tai leivontablogien pitäjiä samalla tavalla kuin hevosbloggaajia räävitään.
    Ihme että kukaan jaksaa blogata kun vastaanotto on sitä että jos epäonnistut tuotat huvia netti ja tallitupakeskusteluihin ja jos onnistut ei kukaan ole lukenut juuri sitä postausta eli ei tarvitse huomioida hyvää.

    Kesää tihkuvat kuvat, helle on autuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen samaa mieltä - en usko että kenellekään tulisi edes mieleen anonyyminä jättää esimerkiksi leivontablogiin negatiivista kommenttia kirjoittajan leipomistaidoista. Lifestyleblogit saavat kyllä risuja, käsittämättömältä sekin tuntuu. Miksi lukea jos se aiheuttaa pahaa oloa tai ärsytystä. Luulisi, että silloin pääsisi helpommalla kun jättäisi kokonaan lukematta mediat joista ei saa itselleen mitään hyvää.

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa, kiitos Mette taas ihanasta kommentistasi :) Näitä on ilo lukea.

      Poista
  5. Torsten on hieno!
    Sun blogi on ihana ja tää ulkoasu kaunis.
    Kuulostipa tämä imelältä, ei ollut tarkoitus, on vaan kiva lukea ja katsella blogiasi🍀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, sopivassa suhteessa imelä on tosi hyvä ;) Kiitos siis ihanasta kommentistasi, toivottavasti viihdyt täällä vielä pitkään. Ja Torstenkin kiittää! ;)

      Poista
  6. Hei Jilla! Tota videota katsellessani mietiskelin että sua varmaan opetti Eeva Siivonen? Hän on mun ratsastusopettajani ja super hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Elina ja anteeksi että vastaus kesti, en jotenkin huomannut kommenttiasi. Mutta joo, Eeva on meidänkin ope ja juuri niinkuin sanoit, superhyvä niin opettamisessa kuin ratsastamisessakin :)

      Poista