torstai 11. helmikuuta 2016

Terkkuja sohvalta!

Mulla tulee nykyään varsin usein kirjoitusideoita hevosen selässä. Me mitään ulkovaloja tarvita kun blondilla syttyy lamppu kesken ratsastuksen ja koko kenttä valaistuu samalla ;) Ei sentään, mutta onhan se kiva että teoriassa kokee ahaa elämyksiä. Alkuviikon jäätikkökeleillä käyntitreenissä Torstenin kanssa ymmärsin jälleen sen ultrakevyen tuntuman tärkeyden, jopa niin, että ajattelin kirjoittaa siitä tännekin, kunnes seuraavana päivänä kaikki keveys oli kaukana meistä ja totesin, että mitäs menin edes ajattelemaan asiaa.
 

Olen koukuttunut snäpchattiin. Kyllä, siihen nuorten videoappiin jossa ei ole mitään järkeä, koska videoita tai kuvia ei voi kommentoida eikä niistä tykätä. Niitä vaan katsellaan. Riittävän yksikertaista ;)

Toisinaan kirjoitusinspiraatio iskee myös töissä ja kalenteriin liimailen post itteja "loistavista" ideoistani jotka sitten illalla väsyneenä näppiksen edessä jäävät suosiolla hautomaan hamaan tulevaisuuteen. (Osa tulee julki, osa hautoo vuoden päivät ja osa on vaan niin luokattoman huonoja ideoita että onneksi eivät ole tänne asti päässeet.)
 

Viime viikonloppuna kilisteltiin iloisille asioille, ihmeteltiin autoa joka ei tarvitse kuskia ja oltiin töissä. As allways.
 
Tällä viikolla olen ollut kaksi päivää kotona flunssan kourissa. Lukuunottamatta flunssaa, voisi luulla että olisin tosi inspiroitunut ja mieli kirkkaana päivän tehoaikaan, mutta eihän elämä koskaan niin mene :D Sen sijaan olen nukkunut, niistänyt, leiponut, yskinyt ja käynyt iltaisin syötttämässä Torstenille niitä leipomuksia. Palanutkin munkki meni alas paremmin kuin mun tarkkojen mittojen ja tuntien reseptihaun tekele Red Velvet cupcake.
 
Nämä kaksi päivää Torstenin ainoa työ onkin ollut toimia totuuden torvi-maistelijana, mutta tänään omien töiden jälkeen oli pakko lähteä maastoon kun saatiin ihan parasta köpöttelyseuraa. Tai siis niinhän me ratsastajat luultiin, suomipojilla oli aivan omat jutut mielessään ja kyllähän siellä selässä kuuma tuli kun pojat pörhistelivät pitkin sulia hiekkateitä. (Viime päivien sateiden positiivinen puoli, byebye jää, tervetuloa maa...) Koska olin joutunut työpäivän aikana niistämään luokassa about 25 kertaa (oppilaitakin varmaan jo ällötti, tosi hienoa kun koko luokka tekee hommiaan hiljaisena, paitsi se sijainen joka niistää vartin välein kuullostaen aivan elefantilta...) kuvittelin sitä joutuvani myös maastossa tekemään, mutta mitä vielä, adrenaalini piti onneksi räät päässä. Ja nyt täytyy kyllä sanoa, että Torsten saattoi kerrankin olla tyytyväinen itseensä, koska hän ei sitä adrenaliinia nostanut vaan eräs toinen ponipoika... :D


 
Nyt me Torstenin kanssa ryhdistäydytään ja lauantaina päästään kouluvalmennukseen - alkuviikon tunti jäi välistä kelien takia, mutta tämän päiväisen maaston perusteella meillä on oikein tosi paljon juttuja mitä tunnilla voidaan esittää, kuten toooosi pitkää ja rentoa ja ponnekasta lisättyä käyntiä!
 
Niin, ja sitten on näitä postausideoita ja kirjoitusinspiksiä jotka ei nyt välttämättä ole niitä kirkkaimman lampun juttuja, mutta ehkä flunssaisena ei voi vaatia liikaa. Tai mitään :D Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

21 kommenttia:

  1. Oi miten suloinen Torstenin harmaa samettinen turpa on kun se hamusi tota muffinssia... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vaikka se ei siitä sitten tykännytkään :DD

      Poista
  2. Kivoja postauksia sulla! Herkkusuu Torsten näyttää laihtuneen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja joo, ehkä se ihan vähän on laihtunut! Vaikka on se tietysti aika ankaralla dietilläkin.... :D (poneille leivokset on sallittuja laihiksenkin aikana ;)) Mutta vielä on kyllä laihdutettavaa, tai ehkä enemmän pitäisi saada se läski muutettua lihakseksi.

      Poista
  3. Oltaispa meillä kana noin kaikki ruokaisia..
    ponille ei kelpaa kun porkkanat, ruisleipä, royal gala omenat ja Jacksonin porkkana namit..

    Ei käy sokerit tai vaalea leipä.. hankala lahjoa kaveria kun on sen verta vaativa 😀😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ollaanpas teillä vaativia! Ei lisättyä sokeria tai hiilareita, yöks :D

      Poista
  4. Jos saa toivoa niin vähän pidempiä videopätkiä jatkossa, nuo oli vähän outoja osittain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Snapchatissa saa max 10 sekunnin videon :)

      Poista
    2. Joo, yli 10 s videot ei ole snäpissä mahdollisia, vaikka voi niitä pienellä pätkäisyllä tietty ottaa monta putkeen :)

      Poista
  5. Mun alkoi tehdä mieli tehdä munkkeja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä aika hyviä, onneks en polttanut kaikkia ;)

      Poista
  6. Blogisi on kyllä uskomattoman hyvää luettavaa (ja katseltavaa)!:)
    Tyylisi kirjoittaa on todella mielenkiintoista ja kuvat aina yhtä upeita, kiitos tästä hyvänmielen blogista!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kiitos - huomasin kommenttisi vasta nyt, oli jostain syystä hävinnyt roskapostin joukkoon!

      Poista
  7. Kiva tälläinen kuuumispostauksen tyylinen postaus :)
    Ps. Tiedätkö milloin "erikoispostaukset" sivu saadaan käyttöön ? :)
    Pps. ihania leivoksia olet tehnyt !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jenna, oli pakko tulla kertomaan kuulumisia vaikka mitään ei tapahdukaan :D Ja joo tiedän, ensi viikolla!! :D Mä makaan rättipoikkiväsyneenä sohvalla ja mietin miten pääsen huomenna töihin, vähän veto veks neljän tunnin työpäivän ja Torstenin ratsastuksen jälkeen, huh :D

      ja ps. joo, leivontakärpänen puri, seuraavaks haluun löytää täydellisen suklaakakun reseptin!

      Poista
  8. Minusta nämä pienetkin snäppivideot oli kivoja! :) Kiva kurkistaa videoiden muodossa teidän arkeen, oli videot sitten lyhyitä tai pitkiä. Te ootte kyllä Torstenin kanssa niin hurmaavia ja loistavia tyyppejä molemmat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, katsotaan josko näitä näkyisi täällä blogissa useamminkin vai jätänkö ne vain snäpin puolelle :)

      Poista
  9. Pidän blogistasi todella paljon, mielenkiintoiset tekstit upeilla kuvilla, kiitos tästä! :) ja huomaa että tähän blogiin käytetään aikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tosin nyt aika ollut aika kortilla :D Ja anteeksi, olen kokonaan unohtanut vastata kommenttiisi...

      Poista
  10. Mulla menee myös Snäppi vähän yli hilseen, en ihan täysin sitä ymmärrä mutta mun mielestä sitä on kuitenkin hirmu hauska käyttää. :D Ei mulla montaa kaveria siellä ole, ehkä parikymmentä. Mutta se ei estä spämmäämästä. ;) Toivottavasti olet jo tervehtynyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, mikä mua vaivaa kun missaan näitä kommentteja nyt ihan urakalla? Niin, ja eilen tuli taas spämmäiltyä snäpis, joten tiiän mitä tarkoittaa :D Ja mulla on vielä vähemmän, oisko joku 10 seurattavaa kaveria 😅

      Poista