tiistai 29. syyskuuta 2015

Mitä kuuluu, Torsten?

Myöhäisiltaa! On varmaan karman laki, että viime postauksessa mainitsemani blogien hiljaiselo osui ja upposi oikein kunnolla (ja vahingossa) tänne näin reilulla viikon hiljaisuudella ... ;) Olette kyllä olleet monesti mielessä. Arki-iltaisin, kun olen kymmenen jälkeen sulkenut tallin ja todennut, että tähän aikaan mun ei enää kannata kirjoittaa, kun teksti ei ehkä olisi niin selkeää. Ja lauantaina, kun vierailin bloggaajatapahtumassa Veljekset Wahlstenilla. Juuri kun näistä tapahtumistakin puhuttiin - ja vaikka tiedän teidän kannan tämän kaltaisiin teksteihin, suosittelen sen silti julkaisun jälkeen lukemaan ;) Sen verran pop on tuo meidän oma, maailmanlaajuisesti tunnettu, suomalainen huippubrändi.
 
 
Mutta jos siirryn niihin teitä varmasti eniten kiinnostaviin asioihin, niin Torstenille kuuluu kai ihan hyvää. Toisinaan se näyttää siltä, että aikoo pidättää hengitystään niin kauan, että henkilökunta vihdoin ymmärtää, että Torstenin on aika palata kotiin - siis sinne entiseen kotiin. Sitten on päiviä, kun valtakunnassa on kaikki erinomaisesti ja poni on itse tyyneys ja rauha. Että yritä nyt tässä sitten ottaa selvää, viihtyykö poni vai ei. Ubermukavat tallikaverit aina välillä kysyvät, että onko Torsten jo kotiutunut. Noooooo, en tiedä on aika usein vastauksena.
 
Olisi niin mukavaa, jos hevoset osaisivat puhua.
 


 
 Ratsastukset lähti irtokengän jälkeen rullailemaan hyvin, tosin viikonloppuna vietettiin tietysti lakisääteisiä vapaita. Sunnuntaitöitä ei jatkossakaan tehdä ellei ole ihan pakko, ei omistajan lompakko kestä noita tuplaherkkujen maksamisia ;) Ja se on tietysti hyvä asia se.
 Töitä tehdessä Torsten vie mua edelleen ympäri kenttää. Tänään onneksi sujui paremmin, heti kun satula läks. En halua edes aloittaa keskustelua satularumbasta tai jäykästä hevosesta. Ei, sen sijaan varasin meille muutaman kuukauden tauon jälkeen valmennustunnin tulevalle viikonlopulle. Sellaisen kevyen, eihän me koko tuntia jakseta - ja Torstenin pitää tietysti liikkua koko ajan aika varovasti. Rengaskengistä on onneksi ollut iso apu liikkeeseen, ne kun antaa niin paljon tukea kannoille. Siitä syystä tunnille uskallankin lähteä - minä nimittäin kaipaan opetusta kipeästi. Torsten ei ehkä niin paljoa ;) 


 




 
Pakko on lisätä tähän loppuun kuva viime viikon treenistä, missä Torsten sai lopuksi ravata kerran puomikasan yli. Siis miten niin toiset aina liioittelee? :D
 
Jep, tosissaan ei tähän aikaan illasta pitäisi olla enää kirjoittelemassa mitään vakavaa. Eikä edes vähemmän vakavaa. Toivottavasti siellä on kaikki hyvin, palataan pian!

28 kommenttia:

  1. Ei ihan joka kentällä kyllä ole noin hienoja taustoja kuvia ajatellen, kateelsi käy! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, on tuo meri kyllä aika hulppea näky :)) Ja iiiiiso kenttä on ihan superjees.

      Poista
  2. Uutta postausta oon odotellutkin ,mutta loma tekee aina välillä hyvää. Sulla on aivan ihanat ratsastus housut. Upea toi syksyinen tausta kuville <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä aivan vahingossa pidetty loma, mutta nyt taas uudella tarmolla sitten kohti lokakuuta! :) Ridahousut on kyllä niin mukavat, ei mulla näin mukavia pöksyjä ole ennen ollutkaan, näissä kun ei ole mitään paikkoja. Istun ne päällä tälläkin hetkellä kotisohvalla :D Kiitos Johanna kommentistasi! :)

      Poista
  3. Onpa taas komeana Torsten, se kantaa itsensä hienosti!
    Maisemat on tosiaan "ihan jotain muuta". Kenttä järven rannalla, missä tälläinen paratiisi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. T kiittää, ravissa on kyllä paljon hyviä pätkiä! Laukassa sitten sitä kuskaamista ;)

      Maisemat on kyllä aika makeet - mutta järvi tuo lätäkkö ei ole, vaan Suomenlahti :) Torsten varmaan luulee että vastarannalla on Ruotsi ;)

      Poista
  4. Kiva että uusi postaus. Kerkesin jo odotella ja kun et ole missään portaalissa ei näe milloin tulee uusi postaus. Blogitalli oli hyvä ja siellä oli parhaat blogit, sääli että sitä ei enää ole. Torsten on hyvän näköinen ja sulla on tyylikkäät ratsastusvarusteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, se on kyllä niin tylsää! Minäkin pidin Blogitallista kovasti. Mutta hei, Torsten kiittää - ja jos ei taidolla niin sitten varmaan ratsastusvarusteilla? ;)

      Poista
  5. Millä todennäköisyydellä me tunnin sisään julkaistaan tekstit täysin samalla otsikolla? x) Hahhah, mutta ihana Torsten ja onpas teillä hienot maisemat kentällä ridailla, kelpaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, nyt nolottaa, lupaan etten baitannut sua :DD Mutta aika epätodennäköistä kyllä! :D
      Ja kyllä, kyllä näissä maisemissa kelpaa treenata sairaslomalaista ;)

      Poista
  6. Ihana toi torstenin ilme vikassa kuvassa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se oli niin yllättynyt että sai hölkätä puomikasan yli :D Nyt sitä kyllä huomaa, miten kovasti tekisi mieli hypätä kun se ei ole mahdollista...! No, ensi kesänä sitten päästään toivottavasti pomppimaan isolle kentälle :)

      Poista
  7. Ihana Torsten! On se vaan niin hieno, toi etuosa ja kaula etenkin on upea! Vaikka ton mallinen kaula tuo varmaan hankaluuksia muodon pyöreyden kannalta (?) Hienoa työtä oot heposen kanssa tehnyt, ja saat sen liikkumaan tosi kivan näkösesti! Ootte ihan huippupari :) Ja teidän varusteetkin on vaan niin ihania aina :') Jep, mikäs se tämmönen paikka on, missä järvi on ihan kentän vieressä xO Juu, nuo kuvausmaisemat meillekin, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torsten on kyllä aika mahtava :) Ja kiitos kauniista sanoistasi, on sitä aina välillä melkoisen hukassa mitä siellä selässä tulisi tehdä - onneksi on tulossa valmennus sunnuntaina!

      Ja tuo takana näkyvä järvi, se on meri :) Täältä kirkkonummelta löytyy vaikka ja mitä lux paikkoja! :))

      Poista
  8. IHANAA SÄ PALASIT <3<3<3<3

    VastaaPoista
  9. Nyt en ihan ymmärrä, miten niin se kuskaa sua ympäri kenttiä? Ei noissa kuvissa kyllä siltä näytä :D Ihan nättiä menoa. Ja kiva jos rengaskenkä auttaa.
    Kivaa syksyn jatkoa teille ja terkkuja kuvaajalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kyllä se vaan kuskaa! Sivusladia laukassa ja mielellään täysiä jos poni saisi päättää... Ja iiik ja omg, tuolla on tuo penkki, vähäks spookyyy! :D Että sellaista se meno oikeasti on ;)

      Mutta rengaskengistä on ollut ihan valtavasti apua. Nyt mietin, olisiko alumiinisesta rengaskengästä vielä enemmän apua seuraavassa kengityksessä...

      Kivaa syksyä myös sinne teille! :)

      Poista
  10. Mitä satulalle kävi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vielä mitään... Voi olla että itse istun siinä nyt niin väärin, ja Torsten heittää mut laukassa aivan vänkyrään, että kiikutus johtuisi siitä. Toivottavasti ainakin.... !

      Poista
  11. Mikä saa sinut epäilemään että Torsten ei viihdy nyk. tallilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt pistit kyllä pahan. Mä olen vähän ajatellut, että vaikka Torsten on ollut mulla iät ja ajat, niin sen kanssa on tehty tasan yksi muutto ilman Inton tukea ja turvaa. Että oikeasti en ehkä kuitenkaan tunne hevostani siltä osalta niin hyvin. Mutta kuten postauksessa sanoin, välillä se on tosi jees ja välillä kiukkuinen. Toisaalta se on aina ollut vähän yrmy, joka tallissa, en tiedä analysoinko nyt liikaa. Aavistuksen se jättää heiniä syömättä, siitä nyt ehkä ensimmäiseksi mietin, että miksi se ei syö ja viihtyykö se. Sillä on tosi ihana tarhakaveri, lähes yhtä iso tarha kuin edellisessä paikassa, missä on myös pientä puuhattavaa, neljä kertaa päivässä heinät ja tosi kivat karsinanaapurit. Ja paljon namia ja rapsutuksia jakavia heppatätejä ;)
      En ehkä ajatellut, miten isona muutoksena 12 tunnin tarhauksesta 8 tunnin tarhaukseen minulle henk koht tuntuisikaan - ja vielä kun on ollut niin makeet ilmat koko syyskuun. Ei se silloin häiritse kun räntää sataa vaakatasossa - sellaisilla ilmoilla mun hevoset on aina tulleet neljältä sisälle, kaikissa talleissa. Eikä tämä lyhyempi tarhausaika Torsteniin tunnu vaikuttavan, se ajatus on varmaan vaan omistajan päässä ;)

      Ja taas tämän iltaisen tallikäynnin perusteella Torsten tuntui olevan todella tyytyväinen kaikkeen. Ehkä se (ja lopulta myös minä) haetaan vielä rutiinia uusien rutiinien parissa! :)

      Poista
    2. Kiitos kun jaksoit vastata. Sen takia kysyin koska meille nim. kävi niin että vaihdoin tallia ja hevonen muuttui :(. Siitä tuli tosi hankala ratsastaa ja muutenkin käsitellä. Se riehui tarhassa usein ja stressas ihan kaikesta. Sitten vaan päätin että vaihdetaan takaisin ed. tallille ja hevonen oli taas oma itsensä. Hassua oli että olosuhteet näytti olevan ihan ok mutta jotain siinä oli että mun hevonen ei vaan viihtynyt. Oli tietysti hyviäkin päiviä ja kuvissa kun kattelen näin jälkeenpäin niin hevonen näyttää ihan ok. Olisi niin helppoa jos osaisivat puhua ja kertoa mitkä fiilikset ovat :)

      Poista
    3. Kyllä, olen samaa mieltä... Onneksi Torstenkin näyttää vihdoin asettuneen ja saaneen tallin rutiinit haltuun.

      Poista
  12. Hienoja kuvia ja on sulla kyllä harvinaisen nätin väriset housut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne oli kyllä hyvä ostos :)) Löytyivät Lohjan K-Maataloudesta Kingslandin alerekistä :)

      Poista
    2. Aijaa, kiva kun kerroit, asun nimittäin Lohjalla niin vois käydä taas kaupassa pyörähtämässä.. ;)

      Poista
    3. Suosittelen :) Tosin nämä housut ostin jo keväällä, joten en tiedä onko niitä enää jäljellä.

      Poista