torstai 9. tammikuuta 2014

Kevättä ilmassa

Ja niin saapuivat monsuunisateet. Sateet, joidenka takia jouduimme siirtämään keskiviikkoaamuksi sovitun kouluvalmennuksen kuivempaan ajankohtaan. 
Torsten ei tuntunut olevan hurjan pahoillaan tapahtumien saamasta käänteestä ;) (Ratsastaja kyllä hieman.)


Ponit viettivät vapaan aamupäivän ja hyvin kevyen iltapäivän. 
Käytiin alkuun reippaalla kävelyllä (lue pojat pääsivät syömään _vihreää_ !) ja sen jälkeen annettiin poikien nauttia nakuilusta omassa tarhassaan. Ja kyllä ne nauttivatkin. Jossain vaiheessa mietin että poistikohan Paananen ponini palleja silloin kuusi kevättä sitten ? Sen verran tuntuivat ahistavan poniinin takasten välissä. Aavesärkyä ehkä ;)




Ihan ei Sälli uskaltanut mieliteostaan huolimatta hypätä Sedän selkään ja hyvä niin. Luultavasti Toopertti saisi sylkeä leegoja ja pyytää turkin paikkausta mikäli jalat Sedän selkään nousisivat. Sellainen ei kertakaikkiaan olisi sopivaa.




Kun suomipoijat olivat saaneet purkaa energiaa ja jättivät jumppalelun rauhaan oli Pätkiksen vuoro nauttia palloilun iloista. Ihana, reipas, taitava Pätkis. Miten koira voikaan olla niin kiltti ? Ja sillä on kuitenkin vielä pallinsa, joten se voisi olla paljon hankalampikin halutessaan ;)

Kotipihalla pallo ei voisi vähempää kiinnostaa. Tallilla kaikki muuttuu paremmaksi ;)




Leparit ovat parhautta!

Täytyy tänään yrittää pitäytyä suunnitelmassa ja ratsastaa vähän koulukiemuroita, molemmilla hevosilla. Torsten jos jatkaa egon kasvatusta tuohon malliin, niin muutaman päivän päästä sitä ei kestä enää kukaan ;)

Kivaa torstaita!

14 kommenttia:

  1. Voi ei, ihania heppoja ja Pätkis <3

    VastaaPoista
  2. Torstenisi on varsinainen my little FIGHTER pony :)

    Ihanat iloiset velikullat <3

    VastaaPoista
  3. vau mitkä lihakset hevosilla on, mitä ne syö ja miten esm. hevosten vatsalihaksia treenataan? hierotaanko noita usein tms.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! Molemmat syövtä noin 2 l kauraa pv + ½ l Buil Up mysliä aamuisin. Heinää Torsten saa reilu 8 kg ja Into reilu 10 kg. Sitten iltaisin pellava + melassipuuro, missä on kivennäiset, vitskut, elektrolyytit, magneesium sekä nivelaineet. Vatsalihakset on syntynyt koulutöissä :) Ei juuri olla hierottu, nyt ei ole ollut tarvetta. Viimeisimmästä kerrasta taitaa olla jo yli vuosi aikaa :) Akupunktio + kiropraktiikka on mun mielestä melkein jopa parempia hoitomuotoja!

      Poista
  4. Reipasta menoa :D
    Toi koira on kyllä kanssa yksi hullujussi.

    VastaaPoista
  5. Etkö sä pelkää että ne hajoaa kun annat olla ja juosta ja hakata tuolla tavalla? Tai saa vatsahaavan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, en todellakaan pelkää että rikkovat itsensä. Kyllä hevoset on luotu liikkumaan!

      Mitä vatsahaavaan tulee, niin sitä nyt en ainakaan pelkää että saisivat iloisella riekkumisella? Kannattaa varmaan googlata vatsahaava, niin saat vähän paremman käsityksen, mistä moinen oire saattaa syntyä :)

      Poista
  6. Ahaha, ihana Torsten. On se melkoinen sähikäinen :D Ja tuossahan tuota kuopimistakin näkyi :D Ihunat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torsten on torsten, ei siitä mihinkään pääse :D

      Poista