keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kiirettä pitää !

Niin kiire, ettei edes tallille kerkeä

Pakko oli livahtaa omalta ständiltä hetkeksi, ja käydä katsomassa uutta paloautoa - joka oli muuten aika pähee! Enää ei ole palomiehissä siis mitään, mitä ei voisi kuolata ;)

Tänään on työkuvaan kuulunut jos jonkinmoista. Päivä ihanan tokaluokan opettajana, iltapäivä- ja ilta Messukeskuksessa FinnSecurityn messuilla ständillä. Sieltä vielä hetkeksi töihin, josta junalla kotiin. Tapani mukaan laitoin hieman ennen omaa pysäkkiä herätyskellon soimaan. Tälläkin kertaa luotettava hälytysääni herätti minut kaksi minuuttia ennen omaa pysäkkiä - mikä on muuten toiseksi viimeinen pysähdys, sen jälkeen tulee jo päätepysäkki. Valitettavasti nukahdin kahden minuutin aikana, ja ajelin junalla vähän turhan pitkälle ;) Kun asuu tälläisessä peräkylässä, siis niinkin kaukana kuin Kirkkonummella, ei seuraavaan neljäänkymmeneen minuuttiin ollut tietoakaan bussista tai junasta, joka menisi takaisin Helsinkiin päin. Eipä siis auttanut muu, kuin laittaa korkkaria toisen eteen ja kävellä kilometrin sijaan reilu kolme kilsaa ! Jos mä ajattelin, että päivän juokseminen ja koroilla seisominen oli turruttanut jalkani, niin ei, tuo kävely ne vasta saikin helläksi ;) 

Onneksi huomenna kerkeän poikien luo - kyllä tässä jo heppaterapiaa kaipaakin, vaikka tosi kiva päivä onkin takana. Perjantaina sitten sama kuvio - vaan toivottavasti herään oikealla asemalla. Kivaa keskiviikkoa teille! :)

2 kommenttia: