perjantai 4. lokakuuta 2013

Jippikayejei

Työskentelyn iloa Inton kanssa


Ponit ovat viettäneet erittäin kevyttä viikkoa, maastoilun merkeissä. Torsten teki tänään ensimmäistä kertaa sitten viime viikonlopun jotain töihin viittaavaa ohjas-ajossa, mutta Into jatkoi hulluttelua peltolaukoilla. Torstenkin olisi halunnut! Vaan aina ei mee nallekarkit tasan. Täytyisi yrittää selittää Torstenille, että sitten kun sekin on kaksikymmentäkaksi, sitten voi vain humputella ja kiidättää mammaa pitkin peltoja ... ;)


Ensimmäistä kertaa meidän yhdeksän vuoden taipaleen aikana jouduin tänään - kaiken nauramisen keskellä - miettimään, että huh, meinaako Setä pysähtyä ollenkaan! :D  


Pellolla oli myös yksi toinen blodi, jolla vauhtia riitti ... 




hmm ... 

Alakaulatreenien vastapainoksi Setä treenasi myös ylälinjaa !



Kyllä meillä on hauskaa! 



Ja sitten muutama photo Intolle kovin kateellisen poni Torstenin treenistä.





Kyllä tässä tuli jo itsellekin kuuma!


Hauskaa viikonloppua, älkää ottako liian vakavasti! ;)

8 kommenttia:

  1. Aivan ihanaa menoa teillä, ja ihania kuvia! Kuvissa oli jotenkin vielä ihanan "kesäinen" tunnelma ja fiilis. :)

    VastaaPoista
  2. Ha ha, aivan ihanan vauhdikas herra. Ja niin upeassa kunnossa edelleen. Voi kun pääsisi vielä Masin kanssa hömpsöttelemään pellolle;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kia! Inton lihaskunto on kyllä edelleen hyvä (vaikka tietysti se on ennen ollut massiivisempi, mutta vanhuus ei tule yksin...) mutta valitettavasti me ollaan jo aika pitkälle käytetty kaikki kortit Herran jalkojen suhteen, mitä lääketieteellä on tarjota. Priima se ei ole, eikä tulisi mieleenkään enää vääntää kouluratsastusta saatika hypätä esteitä. Eletään päivä kerrallaan ... Eilen oli hyvä päivä, onneksi sama jatkui tänään.

      Poista
  3. Vanha ja vaivainen Innokas nyhtää sulta ohjia varsin päättäväisesti :)

    Ihana Into.

    VastaaPoista
  4. Ihania videoita! Sun blogi saa aina hyvälle mielelle ja uusia postauksia odotan aina innolla :) Into ja Torsten ovat niin hienoja!
    Sitä kuitenkin kysyisin, että miksi et edes pellolla laukkaillessa käytä kypärää? Tiedän, oma on pääsi ja siksi kysynkin.
    Hyvää syksyn jatkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista :) Ja I ja T ovat varmasti kanssasi samaa mieltä ;)

      Joo, kypärää olen vähän huono käyttämään, mutta voin kertoa, että meidän oli tarkoitus mennä vain kävelemään ... ;) Ja että tänään varustauduin samaiselle pellolle satulalla (ettei pääse kiskomaan ohjia) ja varmuuden vuoksi sillä kypärälläkin ;)

      Poista