keskiviikko 21. elokuuta 2013

Lehmipoika

Ponnyset pääsivät tänään ihmettelemään maisemia tallin pihan ulkopuolelle. Käytiin taas tervehtimässä mylviviä nelijalkaisia ystäviämme. Ne ovat vaan niin superherttaisia! :)



Muutama vuosi takaperin Torsten otti melko railakkaan lähdön tallille päin, kun samainen lauma tuli täyttä neliä laitumen toisesta päästä uteliaana katsomaan ponnyjä. Inton ne kerkesivät varmaan nähdä, mutta Torstenia ei ;) Kyllä on muutamassa vuodessa tullut paljon järkeä pojalle! 


Torsten the lehmipoika :)

Että ei voi muuta kuin olla onnellinen suomalaisesta ruunasta. Ei pelleile turhasta. Toisin kuin puoliverisistä koostuva tammalauma, jota olin hakemassa tehdessäni iltatallia. Ne näkivät ketun, ja tulivat langoista läpi. Hohhoijaa, mitäpä siihen enää mitään lisäämään :D

Torsten ja Torstenin "tuunaa itse" bootsit.

Keksin tälle illalle uuden tekosyyn valvoa myöhään. Upea, suuri kuu, nimittäin! Lisäksi olen aivan varma, että päässäni kävelee vähintään yksi ällöttävä hirvari, en vain ole vielä paikallistanut sitä ... Hyviä myöhäisillan tunteja teillekin :)

10 kommenttia:

  1. MAHTAVAT videot,tuollaisia karjalaumoja ei usein näe.Kiitos että jaoit ne kanssamme.Fiksut suokit sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä niin makeita! Etenkin aamuisin niiden mylvintä kuuluu koko kylälle, kun lauma siirtyy paikasta toiseen.

      Poista
  2. Hitto mitä kyytiä noi ammut laukkas tuolta kauempaa :D Vaikka kuvittelis, ettei niistä nyt niin hirveesti vauhtia lähde he he... Ihania!

    Ja mitä kettuun tulee, niin keväällä meidän heppatarhoissa oli "fox horse". Siis kettu, joka kuvitteli ilmeisesti olevansa yksi hevosista, se istuskeli heppojen seurana ulkona ja vaihtoi aina välillä tarhasta toiseen. Se ei myöskään lähtenyt pakoon, vaikka välillä kävin jonkun hepan tarhasta hakemassa ja kaikki hevoset oli ihan fain vaikka uusi lauman jäsen oli hieman erinäköinen, mihin oli totuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat yllättävän vikkeliä jaloistaan!

      Ihana kettu teillä :)

      Poista
  3. Torsten The Monitoimiponi :)
    Joskus siitä tulee vielä Inton veroinen luottohevonen.

    Onnellinen Angus lauma :) Kaunis karja.
    Olen melko varma että nuo tytöt eivät juoksisi kettua karkuun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ei varmasti juoksisi! Uteliasta sakkia :)

      Poista
  4. Ohhoh, fiksuja poikia tosiaan! Meillä maaston varrella yksi peltotie, jossa lehmiä (tai oikeastaan hiehoja) laitumella. Ransu pelkää niitä ihan kamalasti ja on monesti ottanut siitä lähdöt! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torstenilla on ollut sellainen opettaja maastoillessa, ettei parempaa voisi ollakaan. Ensimmäiset maastolenkithän silloin 3 vuotis keväällä tehtiin jalkakäytävällä kantatie 51 vieressä, mutta ei Torsten ollut moksiskaan autoista saatikka rekoista, jotka ajoivat 80 km/h ohi, kun Into oli kertomassa, ettei niistä tarvitse välittää :)

      Poista
  5. Mahtavat videot ja aivan ihana blogi muutenkin! :)
    Olen vasta liittynyt lukijaksi ja innolla odotan aina uusia postauksia! ;)
    JA niiiin fiksut pollet sinulla, saa kyllä olla ylpeä.

    http://suomihurmuri.blogspot.fi/

    VastaaPoista