maanantai 5. elokuuta 2013

Benji-hyppy

Muutama viikko takaperin ilmoitin ystävilleni, että tulkaa katsomaan, mä hyppään benjin viikonloppuna. Noh, koska mä olinkin koko viime viikonlopun kiinni aamutalleissa ja jetseteillä leikkimisessä, jäi hyppy suorittamatta. 


Eilen mulla ei kuitenkaan ollut mitään tekosyitä. En tosin kertonut kovin monelle, jos vaikka olisin jänistänytkin. Ja uskokaa pois, siinä vaiheessa kun seisoin hytin reunalla 110 metrin korkeudessa, olisin paljon mielummin jäänyt katsomaan upeaa auringonlaskua ja kaunista helsinkiä, kuin hypännyt alas. Kolme, kaksi, yksi, mene! Ääääk, en mä pysty, laskekaa uudestaan!! :D Kolme, kaksi, yksi, mene. Ja sitten mentiin, vaikka järki sanoikin, että ei, älä tee sitä. 


Ei ollut ilta muutenkaan huono, kun matka jatkui Kaivolle vippinä, ja aamun pikkutunneilla suunnattiin hotelli Vaakunaan - me ollaan ystävien kanssa todettu, että elämässä voi olla ripaus luksusta, ja suunnattu tänä kesänä useammankin railakkaan illan jälkeen nauttimaan hotellien helppoudesta. Ja etenkin aamupalasta ;) 

Aamupalan visuaalinen puoli.

Loppupäivä on otettu rennosti. Nautittu auringosta ja liki kolmenkympin helteestä. Ponitkin saivat vapaata, hengailimme vain laitumella rapsutellemassa toisiamme liki tunnin ajan. Ihanat pojat :) Huomenna molemmat saavat palata töihin, heti kun omasta duunipäivästä on selvitty. 

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

18 kommenttia:

  1. oikea hurjapää ! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä pitää rikkoa niitä omia rajojaan :D

      Poista
  2. Mitä tähän voi sanoa ?

    En _todellakaan_ tykkää, mutta toisaalta ihailen, ei sulta kantti kesken lopu !!!

    Koulunylpyttäjän kevyet kesähuvit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se meinasi loppua, mutta sitten ei ollut enää muita vaihtoehtoja : D

      Poista
  3. Toi on niin siistiä! :) Ite hyppäsin viime kesänä ja voisin mennä uudelleen. Aika vapaa olo kun lentelee "taivaissa"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kyllä menis uudestaan :D kerta riitti!

      Poista
  4. Apua, mä en ikinä pystyisi hyppäämään! :D
    Hotellit rocks, tuli huomattua ystävän häiden yhteydessä, kuinka monta kertaa taputtelin henkisesti itseäni selkään sen takia että tuli varattua hotellihuone Helsingistä eikä tarvinnut suoria keskellä yötä Paimioon autolla/Expressbussilla. Niiin helppoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin kivaa. Mä kun en käy juuri koskaan ulkomailla tms lomailemassa, niin täytyyhän hotelleihin joskus päästä ... Vaikka mulla onkin huomattavasti lyhyempi kotimatka kuin sulla ;) mutta perus huone maksaa puolet enemmän mitä taximatka, joten ei se niiiiiin paha ole; kunhan välttää niitä kahta Helsingin viiden tähden hotellia ;)

      Poista
  5. Mun benji-paidassa lukee 140m ;).

    Yksi elämäni parhaista kokemuksista, kalliimmista sekunneista ja typerimmistä tempuista. Vasta hypyn jälkeen vaivauduin ottamaan selvää niistä paljon puhutuista riskeistä ja jälkiviisaana en suosittele kenellekään, joka ei tasan tiedä niten ne omat aivot on sinne kalloon asettuneet.

    Mutta on se Helsinki sieltä nosturin nokastaniin hiljainen ja kaunis kaupunki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, 140 m, vitsi miten mä en oo tiennyt? :D Kaivarissa korkein on 130 m, mutta nosturin mennessä rikki oli tämä uusi "vain" 110 m. Riitti kyllä mulle ;) harmitti vain, ettei ollut kameraa mukana sielä ylhäällä, sillä eihän sellaista auringonlaskua ja kaupunkimaisemaa pysty ikuistamaan mistään muualta.

      Poista
  6. Rohkea nainen,arvostan!

    VastaaPoista
  7. Wou! Tosi rohkeaa. Itsellä ei varmaan kantti kestäis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ei vaan pidä ajatella :D maksaa vaan ja menee vaan. Ei anna itselleen muita vaihtoehtoja :D

      Poista
  8. Mä en ikinä pystyisi tuota hyppäämään vaikka muilla tavoin hurjapää olenkin, enkä myöskään laskuvarjoa vaikka isäni sitä harrastikin :D Ei oo tuolainen korkealla yläilmoissa hyppelehtiminen periytynyt meidän perheessä. Mutta uskon, että oli hauskaa ja mageeta, ja aika rohkea olet!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Seuraavaksi pitäisi varmaan suorittaa tandem-hyppy, siinä kerkeäisi ehkä ihastellakin maisemia! Mutta mä luulen, että nää pitää tehdä vielä "nuorena", mikäli niistä haaveilee ;)

      Poista
  9. Wau :) ite en kyllä todellakaan uskaltais..~Sonja

    VastaaPoista