torstai 11. heinäkuuta 2013

Ponit pompottaa

Mä en tiedä mitä tulevat päivät tuovat tullessaan, kun elämä tuntuu tällä hetkellä hevosten osalta olevan pelkkää hehkutusta. Ei varmasti tee hyvää kirjoittaa nettiin hyvä, parempi, mun hevoset-leijumisia, mutta nyt - juuri tässä hetkessä, aion nauttia täysin palkein tilanteesta. Silläkin uhalla, että manaan tässä itselleni huonoa loppuviikkoa ;)


Torstenilla oli eilen viikon viimeinen true dressage päivä. Tein melko lyhyen treenin, ja lähinnä nautin Maken käden jäljestä. Poni oli kevyt, suora, energinen, hyvällä niskalla ja super hyvällä asenteella. 







Ihan lopuksi poni pääsi hyppäämään vesimaton yli, kun Torstenin kanssa laitumen jakavat superstaresteponnyt näyttivät ensin mallia. Alkuun kävimme kyllä - huippumalleista huolimatta - hieman keskustelua, onko ponille turvallista hypätä veden yli, mutta tulimme sitten siihen tulokseen, että kyllä oli. Ennen ja jälkeen keräsimme vähän vauhtia, mutta ei kai se niin tarkkaa ole ;) Pääasia että uskalsimme yhdessä yli laineiden ! :)


Into pääsi pitkästä aikaa maneesiin. Ainakin käynnissä löimme maneesin rataennätyksen uusiksi ;) Hetkittäin, kun Herra kykeni innostukseltaan keskittymään vähän minuunkin, se tuntui hyvältä. Paljon notkeammalta kuin muutama päivä takaperin. Ravia se sai tehdä hitusen enemmän kuin eilen, ja olihan Sedän pakko saada laukatakin muutama pääty-ympyrä. Siinä kyllä viimeistään paljastui, miten apujeni ulottumattomissa hän on, mutta suotakoon se innokkaalle ratsulleni. Kyllä kai Into joku päivä muistaa, ettei ratsastuksessa loppupeleissä ole kyse vauhdista… ;)


Illalla ponit pääsevät ansaitulle maastolle – ovathan he jo kaksi päivää tehneet jotain töiden tapaista ;) Meillä on tallilla vierailemassa saksalainen GP tuomari Claudia Rating muutaman päivän ajan, ja olisi hienoa jos kerkeisi edes vähän seuraamaan hänen valmennustuntejaan kuuntelupaikalta. Valitettavasti oma ilta päivän lisäksi on aika pitkälle kellotettu, mutta varmasti jostain puoli tuntia kykenee taikomaan lisäaikaa, kunhan on vain riittävän hyvä syy ;) Taiottuja tunteja odotellessa, viikonloppuun!

6 kommenttia:

  1. Kolmannessa kuvassa Torsten on supermakee! On muissakin, mutta kolmannessa kuvassa näyttää ihan siltä, kuin se liitelisi ilmassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, anteeksi laskuvirhe, tarkoitin neljättä kuvaa :DD

      Poista
  2. Kauheaa floodausta, mutta pakko vielä kysyä kuunteletko musiikkia ratsastaessa, kun on napit korvilla? Oletan niin ja kysyn lisää kysymyksiä; millaista musiikkia silloin kuuntelet? Ja kun sulla on kuvaaja ollut mukana, niin jutteletko hänen kanssaan, vai keskitytkö vain hevoseen ja musiikkiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä olen samaa mieltä tuosta neljännestä kuvasta :)

      Ja joo, silloin tällöin kuuntelen musiikkia. Kuuntelen spotifyn kautta joko radiota tai omia soittolistoja - mulla on maailman mielikuvituksettomin musamaku. Jos joku kysyy joskus, mitä kuuntelen, vastaan että NRJ:tä ;) Eli Spotifysta löytyy aika pitkälle samanlaista. Joskus joku suomalainen menee, ja ratsastuksessa tykkään kuunnella leffamusiikkia. Viime päivät olen kuunnellut Burlesque-leffan biisejä :)

      Kuvaajahan mulla on melkein aina sikäli mikäli äitini on mukana tallilla. Ja häntä en kuuntele ollenkaan :D No ei, vitsi vitsi. Musiikki soi aika hiljaisella ja mikäli ei olla tekemässä mitään supervaativaa, juttelen niitä näitä kaikkien kentällä / maneesissa olevien kanssa. Ja tosissaan, musiikkia tulee kuunneltua melko harvoin. Ehkä yritän kuitenkin keskittyä itse asiaan, eli siihen hevoseen ;)

      Poista
  3. Juu, et kuuntele, et ;(
    Sen vuoksi et koskaan saakaan niitä oikeasti hyviä kuvia itsestäsi ;)

    Jos sä tekisit niin kuin mä toivon eli ratsastaisit vain hyvin ja aina juuri hetkeen sopivalla "taustalla", olisi kuvaaminenkin helppoa ;)

    VastaaPoista