keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Ilta Porvoossa

Suuntasin tänään heppavapaan päivän kunniaksi ystäväni kanssa monen vuoden tauon jälkeen nauttimaan Porvoon vanhan kaupungin tunnelmasta. Siinä on kaupunki, mikä ei koskaan jätä kylmäksi! Tarttuipa reissulta vuoden ensimmäiset joulukoristeetkin matkaan, sitä tulee ihan hulluksi tuollaisessa tavaraparatiisissa ;)








Lapsena tämä ihanuuksia pursuava kauppa 
oli jokaisen Porvoo-retken kohokohta! :)



Ei hullumpi paikka syömiselle ja seurustelulle! 








Hmm, ei ole kyllä tällä kisulla valittamista kotikulmistaan ;)



10 kommenttia:

  1. Joulukoristefriikki :)

    Melkoisen upeisiin maisemiin pakenit viettämään heppavapaatasi !



    VastaaPoista
  2. Ihana Porvoo. Minulle se käy aina kalliiksi kun ostosten lisäksi pitää maksaa parkkisakotkin. En todellakaan tajua miten siellä kaupungissa löydänkin aina autolleni paikan jostain pahuksen sakkorysästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi ei! Itse juuri maksoin vuosi sitten saamani sakon, jonka silloin hävitin ja nyt tuli muistutus postitse ... Onneksi en ollut parkkeerannut Helsingin 1-alueelle, niin ei kirpaissut ihan niin paljon ... ;)

      Poista
  3. Näin porvoolaisena ei sitä aina muista kuinka kauniissa kaupungissa asukaan, nättejä kuvia olet saanut napattua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, on sulla kaunis kotikaupunki :) Ite on aina niin kriittinen, ja onhan noistakin suurin osa aikamoista huttua ... !

      Poista
  4. Voi haikeus! Ihanan värikkäitä kesäkuvia. Tulee ihan omat ammattikoulu-aikaiset muistot mieleen, kun näitä katselee. Silloin ei oikein osannut arvostaa koko kaupunkia, mutta nyt olen jo ihan toista mieltä! :)

    ps. Sait minusta uuden lukijan ;)

    VastaaPoista