lauantai 6. heinäkuuta 2013

Heikko happi

Eilisen astetta viihdyttävämmän baari-illan tuloksena on tänään aamupäivällä ollut astetta heikompi olo. Eikä olo nyt varsinaisesti iltapäivälläkään mikään kovin hehkeä ollut ;)


Onneksi mulla oli iltatalli edessä, niin päivän sai levätä heikkoa happea pois ennen poikien ratsasteluja. Torsten on viime viikolla maastoillut muutaman kerran - joista toinen lenkki oli yhdessä Inton kanssa, jei! - viettänyt vapaata ja hypännyt. Tänään oli siis korkea aika herätellä ponia vähän kouluratsastusmoodiin, huomisia Övergårdin seurakisoja varten. Pitkä päivä järjestäjille, kolmessa luokassa on yhteensä n. 90 lähtijää! 

Torsten tuntui ihan OKlle. Vähän turhan paljon se aukoi suuta mutta oli kivassa profiilissa ja eteni omin jaloin. Laukka vertyi ja muuttui helpommaksi loppua kohden, ja koko jumppa oli hyvä lopettaa muutamaan kierrokseen tosi pompottavaa, hienoa ravia. 


Into pääsi ponin jälkeen käyntitreenaamaan. Harjoittelimme notkeutta isoilla taivutuksilla ja vastapainoksi lapojen hallitsemiseksi ihan suorana menoa. Vähän avotaivutuksia ja isompaa käyntiä. Treenasimme myös Intolle vaikeaa asiaa, eli pitkällä kaulalla kulkemista. Herrahan helposti vetää itsensä kuolaimen alle mikäli saa pidemmät ohjat, eikä eteen - alas niin kuin kuuluisi. Tänään tehtävä kuitenkin sujui hyvin. Itse piti vain koko ajan ajatella omia jalkoja edessä ja lähellä muistuttamassa Herraa, mikäli ilmassa oli dippailua luotiviivan alapuolelle. 




Nyt täytyy hieman vielä päntätä huomista rataa muistiin, ettei ratsastaja tee samaa virhettä kuin viimeksi kouluradalla ;) Eikä sänkykään olisi yhtään hullumpi idea - palaillaan taas huomenna, kunhan suoriudumme kisapaikalta kotiin! :)

2 kommenttia: