tiistai 30. huhtikuuta 2013

Elämäni miehet

Into ja Torsten haluaisivat näin vapun kunniaksi esittäytyä uusille ja vanhoille lukijoille. Areena olkoon siis heidän.

Into, kuin jokaisen kypsemmän (ei puhuta ylikypsistä ;)) naisen kahvihetkien kermaleivos, George Clooney


Tuo karismaattinen miesnäyttelijä tuo ehdottomasti ensimmäisenä mieleen SetäHevosen, Inton. Mitä vanhemmaksi ja charmantimmaksi (lue harmaammaksi) Herrat muuttuvat, sitä paremman näköisiä heistä tulee. Ovat siis vähän kuin viini. Mitä enemmän juo, sitä kauniimmaksi ympäröivä maailma muuttuu... (vai menikö se niin, että viini paranee vanhetessaan. En nyt tarkkaan muista ;))


Molemmat Herrasmiesveijarit tunnetaan myös vilkkusilmäisinä naistenmiehinä, eikä heidän varmasti tarvitse jäädä koskaan yksin nauttimaan coctaileja, vaan seuraa piisaa, jonoksi asti. Ruskeiden silmien ja lempeän luonteen lumoava yhdistelmä kruunataan sopivan lihaksekkaalla rintakehällä ja hyvin treenatulla takamuksella. (niitähän me naiset kuitenkin katsotaan,eikös juu ;))

Mikäli mielit treffeille mr Clooneyn alias Inton kanssa, suosittelen että täytät liivisi, tai ainakin taskusi, sokerilla ja muulla suussa sulavalla, Into näet tykkää makeista mimmeistä ja tulee todennäköisesti tekemään herrasmiesmäisen namiratsian heti ensitreffeillä ;) 

Suosiostaan huolimatta komistuksilla on pysynyt jalat maassa, vaikka molemmat kuuluvat yhtään vähättelemättä - lajiensa parhaimmistoon! 


Torsten vs. Tom Cruise

Torsti & Tomppa, siinä vasta Päiväuni. 
Kiiltokuvapoika jonka katselemisesta nauttii niin nuori kuin varttuneempi väki. 
Vaan niinhän se on, että kauneinkin omena voi kätkeä sisälleen yllärin.
Lihasten, kauniiden kasvonpiirteiden, hymykuoppien sekä loistavien silmien alle kätkeytyy muutamia erikoisuuksia joiden ymmärtäminen saattaa vaatia sanonnan "rakkaus on sokea" todellista sisäistämistä.


Naiset kyykkyyn, valokuvissa(kin). Sehän on aivan selvä. Näitä hurmureita ei ole siunattu pitkillä säärillä, mutta sitäkin suuremmalla egolla. Eikä naamassa ja kropassakaan juuri muuta moitittavaa puuttuvien senttien lisäksi ole. Kirkkaat silmät ja hohtava hollywood hymy pelastavat tilanteen kuin tilanteen, eikä kumpikaan juuri ujostele hakiessaan katsekontaktia kameran kanssa.

Ongelmatilanteissa toimiminen. Kun Tom ryhtyy selvittämään Mahdottomia tehtäviä, on se järkevintä tehdä hyppimällä pilvenpiirtäjältä toiselle. Vastaavasti, Torstenin valloittaessa kouluratsastusihmisten sydämiä, on täysin ymmärrettävää, että hänenlainen lahjakkuus voi kipaista kesken kouluradan vaaroja uhmaten (lue kouluaidoista välittämättä) jakamaan nimikirjoituksia, ja palata sitten takaisin radalle, muina miehinä. Useimmille nämä poistumiset jäävät paremmin mieleen kuin tasainen tylsä suoritus, mutta tokihan hyvinmuodostunutta perää jää mielellään tuijottamaan ;)

Ehkäpä isot egot kuuluvat miesten omiin uskontoihin? Skientologia on tunnetusti Tompalle erittäin tärkeä, enkä usko, että Torstenkaan tulee koskaan luopumaan omasta Torstenologiastaan. 
(Tähän tekisi mieli todeta että valitettavasti.)


Entäpä sitten 007 ? 

Olen aivan varma, että jossain tuolla on vielä kolmaskin kohtalokas mies, joka joskus tulee ja valloittaa sydämeni. Kuka, mitä ja missä, siitä ei ole vielä tietoa, mutta eiköhän se jonain kauniina päivänä selviä! ;)


Haluan toivottaa kaikille oikein Mega Hauskaa Wappua!!
Olkoon juhlajuomanne raikkaan pirskahtelevaa, skål !

8 kommenttia:

  1. Hahaha, aivan ihana postaus! Ja olen täysin samaa mieltä herrojen yhdennäköisyydestä :D Varsinkin Into on kuin ilmetty Clooney! :D

    VastaaPoista
  2. Sun *elämäsi miehet* on irtojuoksutettu, (lue = rapsuttivat toisiaan ja välillä piehtaroivat, hurrrjaa ;) ) kammattu ja heille on tarjoiltu lämpöiset herkkujuomat.
    Illalla heitä odottaa karsinoissa extranamit, vapun kunniaksi.

    Oikein hauskaa vappua kaikille !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä, että ponitkin saivat vappunamit :) Nyt mä kipaisen suihkuun ja sen jälkeen suuntana keskusta!

      Poista
  3. Hyvä miesmaku sinulla. :) Hauskaa Vappua!!!

    VastaaPoista
  4. Nauroin ääneen. Torstenologia :D !!!
    -t-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, joskus se naurattaa, joskus se itkettää ;)

      Poista