maanantai 25. maaliskuuta 2013

Maata näkyvissä !

Niin, no onhan maata pilkahdellut jo useammassakin kohtaa esille hyvän aikaan sitten, mutta tänään on kyllä meidän tallin hiekkatietkin sulaneet piiitkiä pätkiä. Ihana oli ratsastaa pehmeällä hiekalla, ilta auringon lämmittäessä edelleen ... Todellisuudessa ilma alkoi olla jo pakastumaan päin ja loppumatkasta hyppäsin alas Torstenin selästä, ettei varpaat ihan umpijäähän pääsisi nahkasaappaissa, mutta fiilis onnistuneen ratsastuksen jälkeen oli sitä luokkaa, että melkein pystyin haistamaan lämpimän meren tuoksunkin... ;) Vitsi vitsi!






Jatkoin Torstenin kanssa ratsukko vs. valkoisella lakanalla peitetty pöytä-ottelua. Alkuun poni esitti jälleen aikamoisia sladituksia, mutta jossain vaiheessa rentoutui ; tai ainakin suostui menemään pöydän ohi ilman sivuaskeleita. Oikeasti poni ei pelkää juuri mitään, ei ole koskaan pelännyt, mutta maneesi taitaa kyllästyttää... Alkuverkan käynnissä teinkin tänään kentällä, mutta se oli sellaista sohjoa, että en jäänyt siihen ravissa ja laukassa liukastelemaan. 

Yritin ratsastaa ponia lähinnä tasaisesti molemmilla ohjille ja molempien pohkeiden väliin. Muutaman kerran ponny veti hernepalot nenään, kun tuntui niin epäreilun raskaalle, mutta välillä hän polki oikein mallikkaasti. Video ratsastuksen alkupuolelta. 


Into lähti myös mukaan meidän loppukävelyille, ja Herra oli oikeinkin pörheänä, hyvä että narussa pysyi ;) Huomiseksi täytyy kehittää varmaan pojalle oikeaa liikuntaa, samalla kun Torsten pääsee lainakuskin alle hyppäämään. 

Muuten tämä maanantai on kulunut juuri niinkuin viikon ensimmäisen päivän voi olettaakin kuluvan, tylsästi haukotellen. Illalla kotiin tullessani skippasin suunnittelemani lenkin, ja sen sijaan työnsin pakastepizzan uuniin. Päälle vielä tunnin päikkärit sohvalla (vahingossa kylläkin), niin päivähän vain paranee. Saas nähdä, mitä loppuviikko tuo tullessaan! (Ainakaan en tule mahtumaan valkoisiin pöksyihini tällä ruokavaliolla) Iloista viikon alkua teille ! :)

6 kommenttia:

  1. Miten laitat Torstenin harjan kisoihin? Mun hepalla on myös tuollainen loimensyömä? harja ja en saa sitä mitenkään siistiksi. Pitääkö leikata kaikki pois ja tehdä sykeröt?
    Videolla vika avotaivutus ennen laukkaa oli hienon näköistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torstenin loimien syömä hirveä reuhka on kyllä kammottava :D vapaana se on kyllä ollut tähän asti, ei siihen oikein mitään saa laitettua. Pitäis ommella vähän tekotukkaa ni sais letitettyä ;) joskus nuorena leikkasin sille ratsutukan, mutta sitä virhettä en enää tee. Tosin, poni oli varmaan 100 kg painavampi kuin nykyään, mutta silti ...

      Mä olin niin onnessani eilen ridauksesta, kun vertasin sitä rataharkkoihin, että huh. Sitten aamulla katsoin tuon videon uudestaan, ja olin vähän järkyttynyt että olin julkaissut sen :D no, lyhyt sivu ennen avoa ja juurikin se vika avo, ne on jo ihan ok näköistä menoa, muuten ratsastaja saisi opetella tahtia, tasaista tuntumaa ja pohken oikeaa paikkaa !

      Poista
  2. Oot liian ankara ihtelles, eiköhän ne pöskyt jalkaan mahdu :D

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin niin ovela viime syksynä, että ostin valmiiks vähän tiukat housut, että ne on sitten dietin jälkeen sopivat ... Pitäisi varmaan aloittaa se dietti ;)

      Poista
  3. Rehellisyys maan perii. Sua ei ainakaan voi syyttää että esittelisit blogissasi vain ne huippuhetket ;)

    Mutta joo,kieltämättä sunnuntain riekkumisen jälkeen eilinen vaikutti mukavammalle menolle. Videolta sen voikin sitten todistaa alitempoiseksi munahölkäksi ;)
    Toisaalta valkoinen pöytäviritys taisi toimia eilen vain jarruna, kun sunnuntaina se toimi jarruna JA kaasuna ;)

    Ja jos saa toivon niin pliis, ei enää koskaan ratsuharjaa Torstenille. Oli se niiiiin jäätävän kaamean näköinen patapää ratsutukka lookissaan. Mielummin sitten vaikka millin siili ;)

    VastaaPoista
  4. Joo, ei ratsutukkaa! Täytyy vain keksiä jotain muuta ...

    VastaaPoista