maanantai 18. helmikuuta 2013

Oh, I hate mondays


Kyllä voi maanantait olla vaikeita. Jo pelkkä aamulla suihkuun raahautuminen aiheutti ongelmia, ja jälleen, mulla oli kymmenen minuuttia aikaa käydä suihkussa ja föönätä hiukset. Ei tullut erityisen kuohkeaa pehkoa tänään. Vaikka ei se mitään, lopulta kypärä olisi kampauksen kuitenkin pilannut. Parempi olla siis laittamatta hiuksia ollenkaan ;) 

Ja jos kevyt humputtelu kypärän kanssa ei vielä olisi tukkaa latistanut, niin viimeistään sitten ne hikipisarat jotka otsallani valuivat... Into osasi olla varsinainen Duracel-pupu, tänäänkin! Melkein tunnin sain tehdä ihan hommia, ennen kuin sain sitä yhtään kuulolle. Siirtymisiä, taivuttelua, pieniä askeleita. Yritin ratsastaa ponia myös matalemmalle niskalle, mutta Intoa ei juuri se tehtävä tänään huvittanut. Ja hänen korkeutensa tekee juuri ne asiat, mitkä milloinkin huvittaa. Onneksi se on luonteeltaan niin palvelualtis, muuten tästä hommasta ei tulisi yhtään mitään ;)

Torsten sai riekkua maneesissa vapaana. Huomenna on hyppäri ja loppuviikolla treenaillaan koulua - ja toivottavasti maastoillaan.

Mä jatkan tästä mun supervaikeaa (joka kyllä tallilla helpottui, suprise) maanantaita kohti sänkyä. Toivotan kaikille teille ihanille helppoa loppuviikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti