tiistai 19. helmikuuta 2013

Hyppytunnin iloja

Tallille ajaessamme näin jo sieluni silmin, kuinka pojat odottavat karsinoissaan kultaketjut kaulassa heiluen, palattuaan öiseltä Belgian reissulta. Mutta ei, siellä ne ihan ilman kultaa ja suuria rikkauksia rouskuttelivat - tyytyväisinä kyllä tähän normaaliinkin elämään - iltapäiväheiniään. Jokin muu Herrasmiesliiga on siis saanut saaliikseen arviolta 50 miljoonan euron edestä timantteja. Vähän harmitti, ettei se ollut omien poikien liiga ;) 



Loppu peleissä, tulin melkein jopa iloisemmaksi loistavasti sujuneesta hyppytunnista, kuin ajatuksesta dimangeista. Torsten oli vaan niin PRO. Tehtiin ihan basic-juttuja, mutta kuitenkin tehtäviä jo putkeen! :)  Meillä oli oikein mallikasta seuraa tunnilla, ja tuntuu, että Torsten (ja minä) on rennompi, kun tunnilla on joku muukin - Into ei ole paras vaihtoehto tähän hommaan, sillä poneilla on joku magneettikenttä välissään ... 

Vaan kerran harrastettiin pituushyppyä!

Teimme paljon puomitehtäviä, ja loppuun ihan pienimuotoista rataakin. Poni oli hyvin kuulolla koko tunnin, joskin vasen pohje mun pitäisi ratsastaa paremmin läpi. Loppuverkassa poni oli ihan superhyvän tuntuinen, tosi tahdikas, pehmeä, reipas ja taipuisa. Vitsit, nyt ollaan kyllä kehitytty lyhyessä ajassa melkoinen harppaus parempaan suuntaan, niin koulussa kuin esteilläkin! En voi olla kuin tyytyväinen ponnyyn :) Alla pieniä videopätkiä tästä päivästä. 



Onnea daimondsien nykyisille omistajille ja mielekästä tiistai-illan jatkoa teille muillekin! 

10 kommenttia:

  1. Herrasmiesliiga ? No toki,aina välillä.On ne niin symppikset heppaset.

    Toisinaan taas nuo sun Ponnyset on kuin romanialaiset konsonaan,tyhjentävät (nami)taskut ajatusta nopeammin ;)

    Hyvin meni hyppäri,ei tarvitse olla edes timanttipölyä silmissä, jotta voi todeta että olette kehittyneet. Hiljaa hyvä tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule, ihan itse olet taskuvarkaudet niille opettanut ja vuosia jo ne hyväksynyt, eli niistä et voi sanoa mitään ! :D

      Poista
  2. Näin vain ihan lopun hypyistänne ja edellisestä näkemisestä on vierähtänyt tovi - kehitys on hienoa! Eikä tosian ollut timanttipöyä silmissä, sen sijaan Ruskea Ruuna kyllä hyvin Herrasmiesmäisesti teki taskuvarkauksia kameramiehelle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä me vielä joku päivä löydytään estekisojen lähtölistoilta... Tuloslistasta en ole ihan varma ;)

      Poista
  3. Sun ponisi oli kyllä tosi SUPER eilen :-).
    Ja säkin olit SUPER :-).
    Meno oli hienoa.

    VastaaPoista
  4. Haha, sulla on kyllä osuvia blogikirjoituksia, tulee usein naurut. Mahtavaa tekstiä :D Lisäksi ihastelen suomenhepojesi muskelivartaloita, Torstenillakin on aika muhkut takaosan lihakset. Vau. Tulipas iloista palautetta, ole hyvä!

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Kiitoksia, katselinkin tuota haastetta, että se olis kiva toteuttaa! ;)

      Poista