keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Sicilian lemon

Tämä on viime päivinä lintsannut töistä (hmm, luvalla), sovitellut satuloita, ollut tosi väsynyt ja yrittänyt epäonnistuen ylittää itsensä.


Aloitetaan kivoimmasta, eli eilisestä satulantoppauksesta. Estepenkki sai uudet villat ja ainakin selässä näytti paljon paremmalle niillä. Ratsastukseen satula ei kerennyt valmiiksi, joten estepilottimme hyppäsi omalla koulupenkilläni. Ja hyvin se sujui silläkin! Pikkasen oli kuumenemista ilmassa, mutta onneksi ratsastaja omistaa ne kuuluista rautahermot.

Into pääsi kevyelle hölkälle, valitettavasti vain oman ratsastajansa kanssa. Tuntui se silti nauttivan, erityisesti maasto-osuuksista :) 

Satula.comista lähti viisi koulupenkkiä sovitukseen, mutta eilisen sählinkipäivän ja tämän päiväisen heppavapaan takia sovittelen niitä tarkemmin huomenna.  

Joten, kun hepat lomailevat, mamma tekee kaikkea typerää. Tällä kertaa se oli intohimo intialaista ruokaa kohtaan.

Onneksi tein lisukesalaatin, niin oli jotain syötävää.

Ei musta ehkä tule seuraavaa MasterChef Suomea. Vaikka olenkin saanut peruskoulun päättötodistukeen kotitaloudesta kympin ja stipendin kaupan päälle, ja uskokaa, muistan kyllä mainita sen joka käänteessä missä vain se tuntuu yhtään luontevalta, aivan kuten tässä ;) 


Valmistin siis ihan itse ChickenKormaa. No, purkissa ostin mausteseoksen, kun en kaikkia raaskinut erikseen ostaa, mikä olikin sitten ihan fiksua. Taidan jatkossa keskittää intohimoni tähän ruokaan vain syömällä sitä. 


Onneksi kotiin lähti Sellosta ihania Yankee Candeleita, millä tätä kammottavaa hajua saa edes vähän piiloon. 


Toivottavasti te olette tänään syöneet hyvää ruokaa ja heppailleet tämänkin neidin edestä! :) 

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä. En kutsu jatkossakaan itseäni teille syömään intialaista ;) mutta sen sijaan hankin palan sisilialaista sitrusta eteisen senkille tuoksumaan. Raikas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sitä moskaa ei olisi voinut kyllä tarjoilla kenellekään!

      Poista