torstai 6. joulukuuta 2012

6. luukku

Itsenäinen Suomi

95 vuotta on paljon, onneksi olkoon kaikille meille suomalaisille ja kiitos niille, jotka ovat tämän meille myös mahdollistaneet! (Myös niille suomenhevosille ;))


 Ihan hävettää, kun mulla ei ollut edes sopivat tallivaatteet päällä päivää varten! Vasta töistä tallille ajaessani tajusin, kuinka hienoa olisi ollut ratsastaa sinivalkoisissa kamoissa; vaan turhaa olisin lähtenyt niitä hakemaan, kun märkää lunta pyrytti taivaalta ja pellolla tuli isoja tilsoja kenkiin. Menin kuitenkin alkuverkat pellolla Torstenin kanssa, jonka jälkeen siirryin maneesiin ravailemaan ja laukkailemaan eteen - alas. Siinä riitti virtaa! No, ihmekös tuo, kun on kaksi päivää seissyt. Tiistaina piti ponin hypätä, mutta vej löytyi säären etupuolelta pieni reikä, jonka ympäriltä jalka oli lievästi lämmin ja turvonnut. Laitoinkin siis vain betadinehauteen jalkaan ja suoritin ratsunvaihdon, mihin Into oli tosi tyytyväinen :) Se oli aika reippaalla tuulella, muttei ollenkaan niin jäykkä kun olisin kuvitellut, kaikkien peltolaukkaamisten jälkeen. Hyvä pappa! 




Ilta jatkuu piparkakkutaloprojektin kanssa (huoh), linnanjuhlia katsellessa ja glögiä nauttiessa. Mulla alkoi nyt mimiloma, kun huomenna on vapaata töistä. Kyllä tulee oikeaan paikkaan tämä breikki! Huomenna myös luvassa sitten se perinteisempi kalenteriluukku; kiitos kaikille lukijoille, jotka olette kommentteja jättäneet. Lämmittävät mieltäni kovasti, ja osa vähän naurattaakin ;) 

2 kommenttia:

  1. Ihana tämä sun blogi :) Kiva oli löytää muidenkin tallilaisten blogeja! (ratsastelen siis tuolla Krevolassa Questaa) :)

    VastaaPoista