torstai 20. joulukuuta 2012

20. luukku

Haha, kyllä naurattaa tuo mun eilisen postauksen aloitus... Ensimmäisen rivin kirjoittamiseen meni varmaan puoli tuntia, kun torkuin niin huolella, ja kirjoitusvirheet on toki sen mukaisia.. Mielestäni kyllä luin sen läpi, ennen kuin yhdeksältä totaalisesti taju pimeni sohvalle :D Mihin armaani hävyttömästi oli minut jättänytkin nukkumaan, ja mennyt itse sänkyyn! Jos satut tätä lukemaa, niin mur. (No, oli hän kuulemma yrittänyt noin 15 kertaa herättää, mutta mä olin vaan sanonut että kohta, on tässä hommat kesken ;)) Kolmen aikaan kömmin sitten omaan petiin, vaikka kyllä tässä sohvallakin on oikein hyvä nukkua. 
Niin, ja selvennykseksi, eilisen luukun olin tehnyt jo aiemmin valmiiksi. 


Päivä on mennyt kuin siivillä. Töissä en kyllä viihtynyt ihan täyttä tuntimäärää, ja lounaallakin oli luksusta, kun lähdettiin työkaverin kanssa ulos syömään. Mä olen ihan ihastunut intialaiseen ruokaan, nam! 
Töistä suuntasimme sitten miehen kanssa jouluostoksilla. Lahjat hoidinkin jo eilen, joten me shoppailtiin vähän tavaraa itsellemme ;) Oikeasti mun ei pitänyt itselleni mitään ostaa, mutta ainahan se menee niin, että kun on rahaa ja lähtee ostoksille, ei löydä mitään, ja kun ei ole rahaa, löytää vaikka mitä. No, tällä hetkellä mulla muutama lantti olikin, mutta mä olisin voinut ostaa muutamalla lantilla potenssiin sata kaikennäköistä kivaa! Tyydyin jakkuun, paitapuseroon ja villasukkiin. Oikeasti, olisi hienoa jos itse osaisi kutoa, mutta kun on syntynyt peukalo keskellä kämmentä, niin silloin villasukatkin ostetaan kaupasta.



Joulukuusenkoristeita lähdin alkuperäisen suunnitelman mukaan metsästämään. Eipä juuri ihmeellisiä löytynyt, mutta hienon kuusen sain! Huomenna tiedossa koristelua ja kodin valmiiksi laittoa. 

Ponit ovat viettäneet tänään ihan vapaata, ja huomenna pääsevät maneesiin riekkumaan. Eilen päästiin Torstenin kanssa aika hyvin yhteisymmärrykseen siitä, mitä kouluratsastus tarkoittaa. Hyvä me! Toivottavasti sama meno jatkuu pitkään :)

Oikein ihanan kiireisiä ja kiireettömiä päiviä teille, koululaisille onnea joulujuhlien esityksiin ja todistusten saamiseen, ja poneille hyviä ulkoiluilmoja! Palaillaan jälleen huomenissa :)

Luukku nro 20;

Linssiludet

eli omat lempparini poseerauskuvista! (varoitus: Näitä on Paljon!)

Nuoripoika Into, kuva: KK

Nuoripoika Pätkis

Vahinkoposeeraus! :)



Kaikista kaunein kaksikymmentäyksi vuotias poni <3



Ah, mun likaiset verkkarit on niin stailit... Vaan hetkeä ei saa ohittaa! 



Nuori Torsten opiskelijakämpässään Turusen Marjutin luona


Kesä <3

Kauneimmat pojat <3

Sokeria? Lakunameja? Porkkanaa?

Poni pelastaa kuvan! 

Pusupoika <3



Peppuja kerrassaan!

Yksi lemppareistani. Torsten 3 v. Ollappa taas nuori ja kaunis rypytön. T tosin vain kaunistuu, vuosi vuodelta enemmän ;)

Ja sama tapahtuu Intolle! Into 15v? Kuva: KK.

2 kommenttia:

  1. Uusi ulkoasu :) Hieno!

    On muuten ihan totta että Into vain komistuu vanhetessaan ! (eikö me kaikki...:) )
    Aika oli kullannut muistot, oli varsin hyvä toi Into postaus,tajusin sitä lukiessani että liian kauan Into oli historiansa vanki "se hankalahevonen",kun oikeasti mukavampaa moniosaajaa on vaikea löytää. Pitää vaan uskaltaa tehdä ja kokeilla asioita, eikä elää menneisyydessä. Pojot sulle Jilla työstäsi Inton kanssa.
    (Ihan harmi että joulukalenteri loppuu pian,tää on ollut kiva aikamatka :) )

    VastaaPoista
  2. Huh, onneksi kalenteri loppuu pian :D Aikamoinen urakka!

    VastaaPoista