sunnuntai 2. joulukuuta 2012

2. luukku

Eiliset pikkujoulut oli aivan tosi hauskat, kiitoksia mahtavalle talliporukalle! Vähän oli aamulla pää kipee, mutta kyllä se siitä, kun pääsi karauttelemaan poikien kanssa lempeään pakkasilmaan auringon loistaessa hangilla... Siitä on myös toinen luukku tehty; olkaas hyvä! 

Hangessa
 
Poni -11
Ja sitten tähän päivään!






Ja Into tänään :)






13 kommenttia:

  1. Kiva blogi:) ja söpö hepo:)
    http://mervinelamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kivat kuvat ja teillä sitä lunta näköjään piisaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Joskin, esim. kenttä on niin tuulinen paikka, että siellä ei ole juurikaan lunta, kun se on pöllynnyt vain reunoille... Eiköhän sitä vielä lisää saada, niin pääsee kunnolla treenaamaan!

      Poista
  3. Voi vitsi kun meilläkin saisi jo ratsastaa pellolla! Liian pehmeää vielä kuulemma. Metsäänkään ei pääse kun lumi tukkinut tien eli maneesissa pyöritään, pyöritään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hankiratsastus on pop! Oli tuollakin muutama pehmeä kohta, mitä piti välttää, mutta näillä pakkasilla, jäätyvät varmasti pian... :)

      Poista
  4. Kirmaa,kirmaa :)
    Molemmat hepat kyllä nautti ihan silmin nähden !

    Jillalle tiedoksi että Inton vanhempi kuva on niinkin kaukaa kun -09 ja Torstenin huhtikuulta -11.



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuh, dementia iskee! Täytyy korjata nuo vuosiluvut!

      Poista
  5. Vitsi jos pääsisi itsekin! Kotona hanget oli ehdottomasti hauskinta, tuolla keskustassa ei oikein ole kunnon tasaisia peltoja :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ups, liian nopeat sormet!

      Pellot On Pop! Toivottavasti ei tule vaan liikaa lunta, silloin käy liian raskaaksi...

      Poista
  6. oletko tekemässä lähiaikoina varustepostausta? mitkä kuolaimet ja suitset hevosillasi on? onko sinulla vuokraajaa tai hoitajaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Voi että, se on ollut suunnitteilla - ja kauan :D jos lupaan sen vielä tämän vuoden puolella tehdä, niin ehkä en riko lupaustani ! (Näen jo sieluni silmin, kun uuden vuoden aattoona mä väsään täällä varustepostausta rakettien paukkuessa... )

      Kaikki tällä hetkellä käytössä olevat suitset on W-profilen suitsia, molemmilla pojilla meksikolaiset ja sitten swarowskein koristellut koulusuitset irrotettavalla alaturpiksella. Torstenilla on myös saman valmistajan kanget.

      Kuolaimina pääsääntöisesti käytän Intolla Sprengerin aurigan muotoiltua niveltä, samoin Torstenilla. Torsten sai myös muutama vko takaperin saman merkin ja mallin oliivit, ja sitten on molemmilla myös Baucher-kuolaimet, torstenin on sprengerin ja Intolla jotkut Horzen. Sillä on niin iso suu (16,5), ettei sprengeri tee kaikista malleista niin isoja kuolaimia!

      Hoitajaa tai vuokraajaa minulla ei ole. Ihannetilanne on, kun kerran viikossa käyn yksikseni, kerran viikossa pojat hoitaa äiti ja yhtenä päivänä ei käy kumpikaan. Voit vaan kuvitella, ettei tämä suunnitelma pidä läheskään joka viikko :D Äitini siis perjaatteessa hoitaa Inton, etenkin rahallisesti, mutta muutaman kerran viikossa pyrin ratsastamaan sillä itse - onhan se kuitenkin mun lempiheppa <3 Torsten tulee kyllä hyvänä kakkosena ...

      Poista