torstai 18. lokakuuta 2012

Shobbailua ja lomaa

Ponit saivat maanantaina raspausta, rokotusta ja molempiin pistettiin suoneen HY-50 nivellääkettä. Into sai myös Adequanin vet pistoksen lihakseen, ja sitä pistetään nyt seuraavat kolme viikkoa eteenkin päin, kerran viikossa. Sama vaikutus kuin cartropheenillä, jota Into on aiemmin saanut, mutta tämä on hevosille tehty - ja melkein puolet halvempaa. Niin ja tosissaan, kirjoitin ihan oikein tuolla ylhäällä, Torsteniin saatiin oikeasti pistettyä sekä rokotus että lääke onnistuneesti! Meillä kävi pari vuotta takaperin jo Intoa hoitanut Laura Muilu, jolle nostan kyllä hattua hienosta toiminnastaan. Super hyvä juttu! Torstenhan ei välttämättä olisi tarvinnut tätä, mutta varmuudeksi pistettiin. Niin, ja jos jollain jäi epäselväksi, niin totta kai T oli erittäin syvässä unessa kun tämä tapahtui. Mutta eipä tarvinnut klipata, kun pukkasi niin nopeasti hikeä. 
Uusi takki ja uudet kengät!


Ponit ovat siis lomailleet, ollaan kyllä joka päivä käyty koirakävelyillä. Ja mamma on shoppaillut, oikein urakalla ;) Itselle uuden iiiiihanan Equilinen pitkän talvitakin, Dimanccin kellon, Peakin talvihanskat... Ja poneille Bucaksen 400 g talvitoppikset, Eskadronin 200 g tummansiniset sisätoppikset sekä Equilinen tummansinisen timanttihuovan :) Ja karvankiiltoa. Huoh, eipä sitten tarvitsekaan lauantaina shoppailla HIHSissä ;) Vielä kun siviilivaatteitakin on nyt tullut osteltua, aivan liian paljon... 

Mutta mä palailen, kunhan vararikostani selviän... ;) Ja vkl on vielä täynnä ohjelmaa, kun tosissaan la menee koko pv HIHSissä (kivaa!) ja sunnuntaina on luvassa töitä, ja valmennusta. Mutta jollain nämäkin shoppailut täytyy maksaa (eikä aina vaan vanhempien lompakolla...), joten mars nukkumaan ja aamulla aikaisin töihin :) Mukavia horse show päiviä ja muutankin heppailua! 

3 kommenttia:

  1. Ihanan terve hevosurheilu kun varmuuden vuoksi lääkitään ;)
    Pakko ehkä hiukan avata taustoja kun himoshoppaaja ne tyylikäästi ohitti ;)

    Into on reagoinut laidunkauden päättymiseen muuttumalla hieman lyhyeksi edestä.Tarhassa kun valitettavasti ei tule liikuttua samalla tavalla omaehtoisesti mitä laitumilla.(Olen kyllä ilmottautunut vapaaehtoiseksi hevosenhoitajaksi ja voin muuttaa Inton kanssa golfeläkeläiseksi aurinkorannoille, pois täältä jäätävän sateen ja ikuisen kuran suomesta ;) )

    Suoralla Into joka tapauksessa liikkuu puhtaasti,ympyrällä on symmetrisesti lyhyt etupäästä. Siihen annettujen droppien pitäisi jeesata hyvin.

    Torstenille ei tosiaan ole koskaan mitään "voiteluainetta" päästy lisäämään,ja tuskin tarvetta oli myöskään nyt,mutta tulipahan lääkittyä.
    Kisahevosiin kuulemma pistellään kukonhelttauutetta pitkin kisakautta,vain 4 vrk doupingvaroaika on tehnyt aineesta suositun. Hmmm... Torsten on siis siirtynyt uudelle tasolle elämässään ;)

    Mitä noihin shopbailuihin tulee, niin super että olet tehnyt hankinnat ennen hishiä. Voidaan lauantaina keskittyä olennaiseen. Siis syömiseen ja hevosurheiluun :)

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Kivan näköinen takki. Mikä on takin tarkempi malli? Kun itsellänikin on ostoslistalla tuollainen pidempi talvitakki.

    Tykkään muuten blogistasi. :)

    VastaaPoista
  3. Joo, hmm, ehkä olisi tosissaan pitänyt vähän enemmän raottaa tuota, miksi ponit nivellääkkeitä saivat ;)

    Kiitos Anonyymi! Takki on Equiline Ladies Long Jacket Gillyflower. Pk-seudulla kauppojen suurin hintaheitto on hurjat 70 e, ja ulkomailta tilattuna katsoin, että sen saisi melkein puoleen hintaan... Lohjan K-maataloudesta minä hankin omani, siellä oli kolmesta kaupasta edullisin :)

    VastaaPoista