perjantai 12. lokakuuta 2012

Bueno

Voihan vitsin hitsi, oli kyllä niiiiin hyvä kouluvalmennus ettei mtn rajaa! Töistä karkasin vähän aiemmin, ja aika tiukka aikataulu oli, mutta hyvin kerettiin. Eilen ratsastin paljon laukkaa, missä oli oikein hyvä, kun taas harjoitusravi junnasi vähän paikallaa, ratsastin ikään kuin käsijarru päällä tahtomattani. Kevyt ravi kyllä onnistui... No, siitä lähdettiin tänään liikkeelle.






Ensin otimme takaosan mukaan työhön tekemällä kevyessä ravissa uralla pohkeenväistöä. Sitten käynnissä viisari harjoitusta, jonka jälkeen poni oli aivan mielettömän hyvä. Korkeana, kevyenä, pohkeen edessä. SUPER!!! Teimme pohkeenväistöjä, peruutuksia, siirtymisiä, voltteja, vastalaukkaa, käyntinostoja suoralla uralla. Voi jukra. Mä kasasin itseni ja poni etenkin kasasi itseään, ihanaa! Antti ei sanonut omasta istunnastani, käsistä, leuasta mtn, kehui vaan :) Ja muutamankin kerran sanoi, että jos tuolla kokoamisasteella menette suokkien sm:iin, niin tulette rusetin kanssa takaisin! Olen siis erittäin tyytyväinen, niin poniin kuin - kerrankin - itseenikin. Ponit pääsivät loppukävelyille auringon paistaessa maastoon ja Into oli ihan pöhkö, olisi vissiin senkin pitänyt päästä töihin ;)


Mutta koska kerrankin päätin olla ajoissa kotona, jäi Inton liikutus huomiselle. Äsken tein pojille pitkästä aikaa ruokaa; isoja lohkoperunoita jotka oli pyöräytetty oliiviöljyssä ja tinjamissa sekä härän ulkofileepihvejä maustevoin kera ja lisäksi fetasalaattia. Aivan super hyvää!! Nyt Lumikki ja Metsästäjä leffa (suosittelen!) ja sitten nukkumaan, kello soi 4.30 aamulla ;)

2 kommenttia:

  1. Tätä ei ehkä pitäisi sanoa,mutta sanon kuitenkin. Ei ne estetreenit selkeästi mene hukkaan ;)

    Hyvä Te !

    VastaaPoista
  2. Juu, parempi perua puheet hyppytreenien vähättelystä ja onnijtella onnistumisista! Te olette edenneet ihan mielettömästi lyhyessä ajassa.

    VastaaPoista