sunnuntai 9. syyskuuta 2012

What a day!


Ensimmäistä kertaa tänään istun nyt rentona kotisohvalla. (Home sweet home!!) Aamu alkoi hevosten ruokinnalla, ulos viemisellä ja boxien siivouksella.Sitten vähän valokuvausta, kun bongattiin molemmat pojat vierekkäin päiväunilla auringon lämmössä! Nokosten jälkeen suunnattiin sänkkärille, ja sieltä hyvin nopeasti pois järkyttävän hirvikärpäslauman takia! Tekivät oikean joukkorynnäkön meihin, yöks. Toivottavasti tulee nopsaan joku pakkasyö, niin päästäisiin tuosta vaivasta... Ja sitten muutama kuukausi semmoista + 20 c, kiitos ;)








Hieno tallipäivä siis takana. Kuvat saavat puhua puolestaan, sillä päivä ei todellakaan loppunut tähän - vaikka hetken verran ajatus päikkäreistä terassilla houkuttelikin, niin suuntasimme kavereiden ja siskon kanssa Linnanmäelle! Siitä on ikuisuus, kun olen viimeksi sielä kunnolla käynyt - nyt kun aloin oikein laskea, niin ala-asteella olen tainnut viimeksi käydä ihan laitteissakin... Ja kyllä silloin oli paljon parempi pää laitteisiin! Vanha kunnon vuoristorata oli kyllä edelleen maineensa arvoinen, mutta uudemmat, hurjemmat laitteet saivat mut voimaan erittäin pahoin, joten lopulta kaikista hurjimpiin laitteisiin menivätkin vain kaverit ja minä odottelin kiltisti jalat tukevasti maassa, kuin mikäkin ikäloppu. Hahhah :D Popcornit maistuivat edelleen niin hyviltä kuin muistinkin, samoin metrilaku, mutta vohvelit eivät ihan yltäneet toivotulle tasolle ;)
Ja vaikka paikka tuntui todella pieneltä, oli meillä aivan uber hauskaa! Olo on kyllä aika kaikkensa antanut. Lintsailun jälkeen kun vietin vielä hetken töissä...


Ensi viikolla olisi tiedossa valmennuksia, kengitystä, rataharjoittelua... Ja paljon töitä. Palaillaan! :)

P.s. Kiitos jälleen äidille upeista kuvista!

2 kommenttia:

  1. Ei kestä.
    Olisihan tosin niitä onnistuneempia kuvatuksia sitten saanut laittaa näytillekin ;)
    On muuten mielenkiintoista huomata miten erilailla ihmiset näkevät kuvat. Mun mielestä teknisesti ja sommitelmallisesti onnistunut kuva jää usein
    käyttämättä,tämä koskee siis muitakin kuvaamisen kohteita kun sinua,mutta eihän tässä auta kun jatkaa harjoituksia ;)
    (ja varsinkin noi esihistoriallisella pokkarilla hirvareita karkuun juoksevan Inton selästä napatut sänkkärikuvat on hirveetä huttua)
    Mutta se kuvista.
    Päivä oli upea ja sulla on täydellisen ihanat hevoset. SuperSuomenhevoset. Sydämenvalloittajat. Onnelliset velikullat.

    VastaaPoista
  2. Kauneus on katsojan silmissä!

    VastaaPoista