maanantai 16. heinäkuuta 2012

Osteopaatti, vapaata, maastoilua ...

Poni sanoo puh puh ja pistelee menemään! 
Tiistaina Osteopaatti Tiina Kataja kävi hoitamassa Torstenia. Takapäästä löytyi vähän jumia, mikä oli uutta. Iso ongelmavyöry löytyi kaula-lapa-säkä alueelta, joka kuitenkin hoidon aikana aukesi vähän. Tiina puhui issuas-hermonsäryn kaltaisesta kivusta, joka selittäisi on-off ontumisen.
Hoidosta tuli pari vapaapäivää, joista muutama muuttui mulle heppavapaiksi päiviksi. Ne onkin menneet töissä ja kämpän maalauksessa, sekä perjantaina Turussa. Siellä olisi aikas hieno varsa...

Hieno oli Torstenkin sitten eilen ensimmäisessa ridauksessa hoidon jälkeen. Ravissa sillä olisi ollut menohaluja vaikka muille jakaa, mutta se teki pitkästä aikaa pohkeenväistöt lennokkaalla sivuliikkeellä, jes! Osteopaatti tulee siis toistekin hoitamaan ponnya ;) Laukka ja nostot olivat (suurin osa) hienoja, mutta hieman yli tunnin ratsastuksella en saanut purettua kaikkea sitä energiaa, minkä poni on neljän vaparin aikana kerännyt - vaikkakin poni on päässyt maasta käsin kävelylle maastoon ja viettää kaikki päivät laitumella... Nostin siltä viikko sitten kyllä myös kauroja, niin että nyt se saa entisen 1,5 l. sijaan 2 l. kauraa / pv. Sekä tietysti, kentällä olevat esteet varmasti myöskin antoivat osansa energialle, viimeksihän niitä mentiinkin. Ja sai poni loppuun hypätä sen hurjan vihr-valk esteen mikä jossain kuvassakin näkyy..


Tänään uskallettiin aamutallin jälkeen lähteä ponnyilla maastoon. Mentiin reilun tunnin käyntilenkki, jossa Into oli ihan hyvin mukana. Kentällä olen sillä nyt kaksi kertaa tällä viikolla mennyt, eikä se ole aivan priima ollut. Hyvä että tänään kuitenkin oli, sillä kyllä se tykkäsi :) Takaisin tallille tultiin juuri sopivaan aikaan, ennen hirmuista kaatosadetta!

Ilta onkin mennyt nukkuessa univelkoja pois. Pitäisi silittää ja laittaa tavaroita paikoilleen, mutta olo on niin väsynyt, että paras idea saattaisi liittyä jotenkin peitoon ja tyynyyn.. ;)

Ensi viikkoon, jolloin tiedossa valmennusta sekä kisat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti