lauantai 21. heinäkuuta 2012

Liian hyvä kenraali? Plaah.

Eilinen kenraali meni oikein hyvin, joskin itse olin täysin voimaton flunssani kanssa. Tänä aamuna sitten lastattiin poni ja ponin tyttökaveri koppiin ja lähdettiin kohti Raution tallia.

Kaveri meni ensin C-luokan, jonka aikana aloin verkata Torstenia, jonka olin ilmoittanut B-luokkaan. Käynnissä kompuroi muutaman kerran, mutten kiinnittänyt siihen sen kummempaa huomiota. Ravissa ei tarvinnut mennä kuin askel, kun se jo kertoi, ettei tarvitse mennä radalle tänään. V***u!!!! No, äiti tuli sitten tueksi maneesiin katsomaan, eikä se poni siitä mihinkään muuttunut, vaan ontui oej. Ilmoitettiin sitten ettei mennä, mutta tallikaveri voisi mennä minun paikallani. Ja hyvä että meni, miljoonasti Onnea toisesta sijasta! :) Torsten oli vain niiiiin pettynyt, kun se ei päässytkään radalle esittämään omia taitojaan... Oikeasti, harvoin olen nähnyt niin pettyneen hevosen.

Käytiin vielä kuitenkin uimassa, joka ei sekään mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Torsten oli jo hieman rohkeampi, uskalsi mennä syvemmälle kuin viimeksi :) Ekaa kertaa uimassa oleva tyttökaveri (tästä nimikkeestä tamma ei ole kyllä samaa mieltä ;)) päätti sitten lopulta mennä oikein kunnolla uimaan. Se tuli sellaisella vauhdilla veteen, että huh! Kolme loikkaa ja ratsukko oli jo kaukana! Onneksi ei käynyt sen huonommin, joskin hetken pelotti, että kuinka pitkälle tamma meinaa uida. Ratsastaja kuitenkin hyppäsi kolmannen loikan jälkeen selästä, ja tammakin kääntyi hetken kuluttua takaisin rantaan päin.
Sinne ne hävis!

Tänään on varmaa, että muutama siideri ei varmasti riitä, sen verran harmittaa ja surettaa, niin itseni kuin ponin takia, ja että huomiseksi en laita herätyskelloa soimaan. Jos sitten vaikka huomenna alkuillasta menisi tervehtimään puhtaasti liikkuvaa ponia ;) 

3 kommenttia:

  1. Mysteeriontumat on syvältä :(

    Onneksi tallikaverin menestys ja yhteiset uimaharjoitukset ;) tekivät tästä kuitenkin hyvän kesäretkipäivän. (tosin uimaharjoitukset oli välillä aika vauhdikkaita ja vaarallisia, no loppu hyvin kaikki hyvin !)

    Mutta juu, en ole minäkääm ikinä nähnyt niin pettynyttä ponia kun Torsten, sen tajutessa ettei pääse tänään radalle :( Sydämeen sattui.

    Onneksi nokkela poni ymmärsi pikaisesti että jos kyseessä ei ole kisaretki niin sitten varmaan siitosreissu. Voi huoh. Varsinainen velikulta ;)

    VastaaPoista
  2. No höh! Ihan kurjaa ja epistä tuommoinen kurjantuuri :-( En tykkää.
    Uimareissu kuulosti kyllä mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
  3. Uimareissu oli ehkä päivän vaarallisin osa. Tai se, kun Torsten päättikin leikkiä oria, eikä tyttökaveri ollutkaan aivan samaa mieltä... Siinä kävi kavio lähellä ;)

    Mutta joo, on ihan syvältä. Toivottavasti menee nopeasti ohi... Juuri eilen makselin kaikenmoisiin aluekisoihin meitä mukaan... ;) Olisi siis pitänyt arvata!

    VastaaPoista