torstai 10. toukokuuta 2012

Valkku selässä

(ja siitähän ei tietenkään kuvia ole ;))
Tänään oli siis niinkin onnellinen päivä, että sain jälleen ratsastaa valmentajan silmien alla! Meni jo paaaljon paremmin kuin viimeksi, oma istunta leukaa ja takapuolta lukuun ottamatta alkoi pikku hiljaa hitsautua paikoilleen ;)


Ensin veryttelin itsekseni, jonka jälkeen valmentaja kiipesi selkään. Olen niiin ylpeä ponista, se meni oikein hienosti! Ja valkku ratsasti niiiiiin kauniisti ... Noottia tuli puolipidätteiden läpi asti ratsastamisesta ja vinoudesta, tätä siis kesän yli harjoittelemme oikein toden teolla, kun valitettavasti valmentaja lähtee kesäksi pois Suomesta ja tulee vasta syksyllä takaisin.  Lopuksi menin vielä itse selkään, ja Torsten tuntui oikein hyvältä ja tyytyväiseltä, mikä oli pääasia, kun Torstenilla on niin huonoja kokemuksia "vieraista" ratsastajista. Puolipidätteet menivät helpommin läpi ja muutenkin koko pakkaus oli paremmin hallussa. Tästä on hyvä jatkaa :)

Intolla menin kentällä askellajit läpi ilman satulaa, erittäin huono idea, sillä oma selkä on jostain syystä todella kipeä. Satula vähän "jousittaa" liikettä, eikä tuntunut ollenkaan pahalle mennä T:n kanssa, mutta Inton kanssa kyllä... Huomenna satula selkään ja luvassa jälleen dressagea!

Ihanaa perjantaita kaikille :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti