lauantai 28. huhtikuuta 2012

Uusia tuulia


Kevätretkellä Lohjalla

Torsten pääsi tänään viettämään ihka oikeaa kevätretkeä Lohjalle, LORin järjestämiin seurakoulukisoihin. Ensimmäinen jännitysnäytelmä oli, että meneekö poni rekkaan, millä se ei ainakaan minun omistukseni aikana ole koskaan matkustanut. Tallikavereiden perässä se kuitenkin miltei juoksi autoon, ei mitään ongelmia! Toinen jännitys momentti oli, vihelletäänkö meidät radalta ulos - ontuvan hevosen takia. Ei vihelletty! Poni oli puhdas, ihan niinkuin koko viime viikonkin, kun pikku hiljaa taas olen saanut alkaa sitä ratsastamaan. 

Verkkaa verkkatakki päällä ;) (Laiskana menin verkkatakissa radankin ;))

Veryttelyssä T tuntui oikeastaan oikein hyvälle, energiselle ja kuuntelevalle, ja kun niin kivalle tuntui, en tajunnut lopettaa ajoissa ;) Radalla sitten meni melko matalana ja väsyneenä.. Omat reittivalinnat radalla olivat myös mielenkiintoisia. Tuloksena 57,955 %, viikon harjoittelulla voin siis olla tilanteeseen ihan tyytyväinen - etenkin, kun tasan tiedän, miten hyvin T olisi voinut esiintyä, ellen olisi hillonnut verkassa liikaa. Alakommenteissa oli omaa mieltä lämmittävä lause, Kaunis ratsastus, jolla elää pitkään!

Videomateriaaliakin olisi, mutta mietin vielä hetken, voiko videoa,
 mistä puolet ajasta on tarkentamatonta, julkaista nettiin...
Kiitos vaan iskä kuvaamisesta ;) 

Tälläinen uusi tuuli hevosten saralta, toivottavasti Torsten jatkaa matkustelua kisoihin, eikä klinikoille, vielä pitkään. Omien töiden puolella on myös muutoksen aika, haikein mielin vaihdan työpaikkaa neljän vuoden jälkeen. Railakas ala-aste muuttuu rauhallisempaan toimistotyöhön. Ikävä tulee kaikkia työkavereita, niin oppilaita kuin opettajia! Valitettavasti vanhasta täytyy luopua, ennen kuin saa uutta tilalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti