sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Huippuhyvä

Pitkän kaavan mukainen tallipäivä on ihanaa vaihtelua kiireelle. Ponien perusteellisempi harjaus, molempien liikutus ja suitsien rasvauksia, pyykinpesua ja sen sellaista :)
Torsten oli myös innoissaan tästä ryhtiliikkeestä. Ennen selkään nousua tuntui, kuin olisi taluttanut pommia, mutta heti kun nousi selkään poni aloitti keskittymisensä "töihin" ihan tomerana :) Työt sisälsi isoja ympyröitä, taivuttelua, kolme keskihalkaisijaa kevyessä ravissa ja muutamia lyhyitä käyntiväistöjä, yhteensä alle puoli tuntia. Muuta estettä työnteollehan ei tällä hetkellä ole kuin tulehduskipulääkekuuri, jonka aikana ei saa hengästyä, mikä puolestaan sitten kävisi sydämen päälle. Torsten ei tarhassa taida aina huomioida tätä.. ;)
Riehuja

Lisäksi Torsten sai keskiviikkona erikoiskengät etujalkoihin, jotka vaativat totuttelua. Rengaskenkä, jossa on kanta nostettu, välipohjalliset ja silikoonia niiden alla. Myös kärkihokit otettiin pois, jotta saatiin aikaiseksi maksimaalinen lepotila jänteelle, kun jalka on alamäessä. Hyvin se näyttää näiden kanssa pärjäävän, ja on ollut puhdas liikkeissään. 

Ajatus, että pääsisin tänään parempaan istuntaan ilman satulaa Inton kanssa, ei toiminut taas ollenkaan. Miksi istunnan löytäminen on niiiin vaikeaa, ja jos sen joskus löytääkin hetkeksi, niin mihin se aina vain katoaa? Huomenna istunnan metsästys jatkuu.. 

Heppailun jälkeen kävin äitini kanssa kirkkonummen rossossa syömässä - täysissä ratsastusvaatteissa. Sain pitkiä katseita osakseni, varmasti ihailivat puhtaita ratsastussaappaitani? ;) 

Hyi että, nyt kyllä molemmat, sekä ratsastaja että poni(t) joutuvat dieetille.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti